hipopotama pieraksti

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Uztaisīju un gandrīz apēdu šādu: http://www.delfi.lv/sievietem/maja/virtuve/abolkuka-abolu-pirags-abolmaizes-top-12-gardumi-ar-aboliem.d?id=43679519&page=5
Tikai liku pilngraudu miltus un mazāk cukura kā receptē. Nākamreiz pamēģināšu ar auzu miltiem/ kviešu miltus aizvietot (vismaz daļēji) ar vairāk mandeļu miltiem. Un cukuru noteikti var likt vēl mazāk (šoreiz bija -2 ēd.k. mīklai), īpaši virskārtā. Un ābolus varbūt griezt nedaudz plānāk.

Bet vispār ļoti garšīgi, īpaši kad atdzisusi. Ņammmm. Aprijās gandrīz visa, bet es vainoju gaļas iztrūkumu organismā un bērna negulēšanu pusdienlaikā.
  • dažreiz ābolkūkā ābolus var arī rīvēt
    • Tā nav slikta doma. Varbūt daļu rīvēt un daļu griezt. Pamēģināšu, kad nākamreiz saņemšos :)
  • es vakar braucu ar mašīnu vakara lietū, un man likās, ka aiz loga biķernieku iela, un tad es domāju par jums, jo tur kādreiz dzīvoja ledus, un es atcerējos to dzejoli, par ābolu pīrāga smaržu. <3
Powered by Sviesta Ciba