Uztaisīju un gandrīz apēdu šādu: http://www.delfi.lv/sievietem/maja/virt uve/abolkuka-abolu-pirags-abolmaizes-top-1 2-gardumi-ar-aboliem.d?id=43679519&page=5
Tikai liku pilngraudu miltus un mazāk cukura kā receptē. Nākamreiz pamēģināšu ar auzu miltiem/ kviešu miltus aizvietot (vismaz daļēji) ar vairāk mandeļu miltiem. Un cukuru noteikti var likt vēl mazāk (šoreiz bija -2 ēd.k. mīklai), īpaši virskārtā. Un ābolus varbūt griezt nedaudz plānāk.
Bet vispār ļoti garšīgi, īpaši kad atdzisusi. Ņammmm. Aprijās gandrīz visa, bet es vainoju gaļas iztrūkumu organismā un bērna negulēšanu pusdienlaikā.
Tikai liku pilngraudu miltus un mazāk cukura kā receptē. Nākamreiz pamēģināšu ar auzu miltiem/ kviešu miltus aizvietot (vismaz daļēji) ar vairāk mandeļu miltiem. Un cukuru noteikti var likt vēl mazāk (šoreiz bija -2 ēd.k. mīklai), īpaši virskārtā. Un ābolus varbūt griezt nedaudz plānāk.
Bet vispār ļoti garšīgi, īpaši kad atdzisusi. Ņammmm. Aprijās gandrīz visa, bet es vainoju gaļas iztrūkumu organismā un bērna negulēšanu pusdienlaikā.