hipopotama pieraksti

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
vīrs no rītiem gatavo ļoti garšīgu tēju, reizēm man pat izdodas palikt gultā un viņu izdzert

toties pēdējā laikā daudz dzīvnieku: 5 jancīgas klaburčūskas un pāris briežu kvīkendā, burunduks, kas kviec aiz muguras, vāvere, kas slinki slāj pār pagalmu, un mazmazītiņš krupelis, kurš lecot mēģina iekost degunā.

Bet tās klaburčūskas tiešām bija dīvainas. Pirmo "sastapām" krūmos, dzirdējām krūmos tipisko frrr frrr frrrr, katrs metāmies uz savu pusi, roka ķer pie sirds, aijaijai. Nu bet tas jau normāli, tā tak būtu jābūt, vai ne? Aber jau uz nakts pusi, tumsā, trīs jancīgās uz taciņas - guļ saritinājušās un dari, ko gribi. Dipini ar kājām, viņa neceļ ne ausu. Pamet ar smiltīm viņai, viņa pat nenoskurinās. Apkārt iet arī bail - a ja nu tur vēl kāda? Beigās iemet ar akmentiņiem, viņa frrr frrr frrrrr, palec uz Tavu pusi un beidzot notinās. Tāda neriktīga. Un šitādas bija vēlunvēl! Nākamreiz ņemsim nūju līdz un mēģināsim kādu nomedīt. Esot viņas ēdamas.
  • Kurā vietā tad Tu esi, kkur Dienvidos? Un rakūni nav? Tie zvēreļi rullē :))

    • Rakūns tak tepat Cibā :D
    • Nē, es esmu pie Sietlas, bet kvīkendu pavadījām baigi īpatnējā vietā (http://maps.google.com/maps?f=q&source=s_q&hl=en&geocode=&q=Quincy+Lake,+WA&sll=42.2836,-70.931088&sspn=1.861231,4.932861&ie=UTF8&hq=&hnear=Quincy+Lake&ll=47.14011,-119.922981&spn=0.053479,0.154152&z=13)
      Tur ir krietni karstāks, ezeri, klintis un čūskas. Tāda pilnīga nekuriene, ko ieskauj augļu dārzi un meksikāņu pilnas fermas. Baigi interesanti, jāatzīst.

      Rakūni kaut kā pagaidām liek mani mierā :) Kaut kādas iepriekšējās reizes viņi man uzmācās, bet šobrīd tiešām kaut kā nav rādījušies.
      • Padomā tik, nezināju, ka klaburčūskas (un meksikāņi :)) ir tik tālu ASV ziemeļos :)

        P.S. Iesit gūglē klaburčūskas un paskaties attēlus :DD
        • Jā, es arī biju pārsteigta. Bet tur ir baigās augļu un dārzeņu un visādu tādu lietu fermas, amerikāņi atsakoties tādus darbus veikt. Tā ka sajūta bija tiešām gandrīz kā Meksikā, tikai karstums sausāks.

          P.S. :DDD khhhhhhhh.
          • Paskatījos wiki, tajā štatā laikam ir pusducis klimata zonu, diezgan siltas ieskaitot, varbūt tādēļ klaburčūskas un augļudārzi :))

            Vispār ir baigi dīvaini komunicēt ar pazīstamu cilvēku, kurš atrodas vietā, kuru es uzskatu par gandrīz tik attālu kā cita planēta :)
            • Jā, nu ir jau arī cita planēta. Baigi mulsinoši reizēm, pat kaut kādas it kā normālas un saprotamas lietas atšķiras, it kā sīkumi, bet tik un tā tāda nepārliecinoša sajūta. Tas jau gan ar laiku noteikti pāries. Jāatzīst, ka komunikācija ar Latviju kļūst dziļāka, baigi pietrūkst arī elementāru sarunu un komunikācijas, lai gan īstenībā jau ar vīra kungu esam lielākoties divi vien, tātad - latviskās info/komunikācijas zonā.

              Jā, un štats baigi īpatnējs (lai gan, neesmu jau nekur citur baigi daudz bijusi. Septembrī mazliet pabraukāšos apkārt, būšu gan yellowstonā, gan uz badlandiem, kas esot kaut kas baigi iespaidīgs). Man sāk patikt - sākumā riebās, ka šeit, Sietlā/pie Sietlas/ gandrīz vienmēr līst, bet īstenībā ir baigi saprātīgi. Pēdējo nedēļu it kā bija diezgan karsts, bet nu jau ir atpakaļ pie ~+20 un kaut kā tā ir gandrīz visu laiku, vienīgi ziemā ir aukstākas naktis. Tāds nosacīti ideāls klimats, nav grūti. Un forši tas, ka aizbrauc tepat, šajā štatā un dabū gan īstu vasaru - tā kā tagad, pie Quincy, gan īstu ziemu ar milzumdaudz sniega - ziemā mierīgi, slēpot, sniegakurpjot vai vienkārši papriecāties par 2m biezo balto segu.

              Nu, un, protams, ir forši kādam par to pastāstīt, jo šejieniešiem jau viss ir loģiski - nu, kas tur ko brīnīties un iespaidoties! Kaut kā tā.
              • Nu, kā to ņem.. Principā pāris štukas naudiņu un pāris dienas, un... Cits jautājums ir motivācija to darīt :) Cerams, ka pie sīkumiem pieradīsi, citādi dzīve būs pārāk smaga :D

                +20 cauru gadu izklausās ideāli, tikai nepārtrauktais lietus gan bojā visu bildi :/ Vajadzētu sarunāt ar Laikaveci par to lietu kaut ko :D
Powered by Sviesta Ciba