hipopotama pieraksti

Komentāri

Jā, nu ir jau arī cita planēta. Baigi mulsinoši reizēm, pat kaut kādas it kā normālas un saprotamas lietas atšķiras, it kā sīkumi, bet tik un tā tāda nepārliecinoša sajūta. Tas jau gan ar laiku noteikti pāries. Jāatzīst, ka komunikācija ar Latviju kļūst dziļāka, baigi pietrūkst arī elementāru sarunu un komunikācijas, lai gan īstenībā jau ar vīra kungu esam lielākoties divi vien, tātad - latviskās info/komunikācijas zonā.

Jā, un štats baigi īpatnējs (lai gan, neesmu jau nekur citur baigi daudz bijusi. Septembrī mazliet pabraukāšos apkārt, būšu gan yellowstonā, gan uz badlandiem, kas esot kaut kas baigi iespaidīgs). Man sāk patikt - sākumā riebās, ka šeit, Sietlā/pie Sietlas/ gandrīz vienmēr līst, bet īstenībā ir baigi saprātīgi. Pēdējo nedēļu it kā bija diezgan karsts, bet nu jau ir atpakaļ pie ~+20 un kaut kā tā ir gandrīz visu laiku, vienīgi ziemā ir aukstākas naktis. Tāds nosacīti ideāls klimats, nav grūti. Un forši tas, ka aizbrauc tepat, šajā štatā un dabū gan īstu vasaru - tā kā tagad, pie Quincy, gan īstu ziemu ar milzumdaudz sniega - ziemā mierīgi, slēpot, sniegakurpjot vai vienkārši papriecāties par 2m biezo balto segu.

Nu, un, protams, ir forši kādam par to pastāstīt, jo šejieniešiem jau viss ir loģiski - nu, kas tur ko brīnīties un iespaidoties! Kaut kā tā.
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Powered by Sviesta Ciba