hipopotama pieraksti

Mexico!

Mexico!

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Esam:
- eedushi daudz augljus (banaanus, 1 (uno) negarshiigu un daudz (muchos) garshiigu mango, papaijas un visaadus citaadus briinumus). Vakar notiesaajaam arii labu devu ¨meksikaanju semochku¨ - taadus zaljus augliishus mazas pluumiites lielumaa, kuriem nokniebj galu, iekshas (ar baltu kaulinju) iestumj mutee un aadinju aizmet. Garshiigi, lai arii saakumaa shkjita, ka skaabi. Nekaa, iisteniibaa salds un pirksti lipiigi.
- eedushi daudz meksikaanju eediena - neprasiet nosaukt, nezinaam. Shodien eedu (laikam) caali melnaa meerciitee. Shknjirksteeja starp zobiem, gribeejaas pajautaat, vai pavaaram ir 3 gadi un taa ir vinja smilshu zupa.

Redzeejaam:
- 2 (dos) chuuskas
- vienu (uno) lielu (grande) tarantulu
- 4 meerkakjus
- nevienu krokodilu.

Luuk, taads mazs kopsavilkums, lai gan daudz kas ir izlaists.
Aaaa, un esam guleejushi kompostkaudzes viduu. ¿Cik daudzi to ir dariijushi Meksikaa?
  • izskatās, ka esi iemācījusies veselus četrus vārdus spāņu valodā un, turklāt, apguvusi jautājumu teikumu norādes principu :) malacis :) a ko jūs īsti tajā kompostkaudzē meklējāt?
    • nemuld, nemuld! Es zinu vēl dažus vārdus!

      Kompostkaudze gadījās pirmajā kempošanas reizē; visur citur mūs biedēja ar džungļu animāļiem :P
  • ja apnīk miedziņš kaudzēs, ziņo, man taj krastā daži mīlulīši dzīvo, izmitinās un izrādīs, kur labāk pirkt ceptus sienāzīšus un kaktusu krutku. sveicieni tev no Bukovska, lai saldi ;)
Powered by Sviesta Ciba