Mans - Ir vērts, nav vērts?
Septembris 29., 2016
20:25

[Link]

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Ir vērts, nav vērts?
"Sievietes, kuras skrien ar vilkiem". Divām draudzenēm ar diagnosticētu depresiju un citām problēmām psihiatri ir ieteikuši lasīt šo grāmatu, lai saprastu (atrastu?) sevi. Beibes par grāmatu ir sajūsmā. Pēdējā laikā arī man visādi iet un meklēju kaut ko lasīt, lai nomierinātu savilktās emocijas un nervu šūnas. Taču atšķirībā no beibēm man tā visa mistifikācija un sevis atrašana savvaļā šķiet tāds mūsdienu hīts, kas drīz pāries.
Varbūt te kāds var pastāstīt savu viedokli par šo grāmatu, vai varbūt ieteikt kādu citu lasāmgabalu?

(4 raksta | ir doma)

Comments
 
[User Picture]
From:[info]adore
Date:29. Septembris 2016 - 21:36
(Link)
Katram cilvēkam un katram laikam ir sava grāmata. Grāmata atrod Tevi pati. Tā ir mana pārliecība. Citu spriedumi nepalīdzēs saprast, vai tā ir Tava grāmata.
[User Picture]
From:[info]authenticity
Date:29. Septembris 2016 - 21:53
(Link)
ir ok grāmata, klausījos audiobook'u, ja patīk visādi aizraujoši mīti no dažādām kultūrām un ir kaut minimāla interese par eksistenciālo un dzīļu psiholoģiju vai vismaz gana atvērts prāts, lai uzreiz to visu nesauktu par muļķībām, tad būs gana interesanti. groundbreaking nebija, sevi arī neatradu.
[User Picture]
From:[info]neraate
Date:29. Septembris 2016 - 21:53
(Link)
es esmu tikko sākusi, neko tālu neesmu tikusi, jo bērns arī grib lasīt, līdz ar to nevaru diži komentēt.
es gan drusku lasu arī jūzera Džima ieteikto Sievietes, kuras mīl par daudz. un tā nu gan ir tā, ko varētu būt vērts katrai izlasīt. jo nu man šobrīd nav aktuāli, bet tie patterni ir tik ļoti redzēti pa labi un pa kreisi ka daudz kas kļūs skaidrāks. es lasu kompī, tulkojums ir briesmīgs, bet ir par ko padomāt.
pilnīgi noteikti es varu ieteikt Arkādija Panca Sarunas par laimi. viegli lasās un man patīk piegājiens. es pat sakarīgi nevaru izstāstīt kas man tajā grāmatā patīk (ja neskaita to, ka tur nav padomu dari tā, tā ir pareizi), jo katru reizi kad lasu aktuāls izrādās kkas cits. tāda atbrīvojoša tā grāmata, nu ka "Laime ir iespējama, ciešanas nav obligātas, bet nepatikšanas ir pārejošas". ka cilvēks drīkst būt laimīgs, ka drīkst pārtraukt apgrūtinošas vienpusējas draudzības, ka labāk būt nabagākajam starp bagātajiem nekā bagātākajam starp nabagajiem, jo tad neapgrūtina citu cilvēku skaudība. tur ir arī par atiecībām un mīlestību
[User Picture]
From:[info]heda
Date:29. Septembris 2016 - 22:22
(Link)
Vilki ir iztulkoti tik sliktā latviešu valodā, ka nespēju baudīt. Arī mītu skaidrojumi šķita sagudroti, tos varētu skaidrot arī pavisam pretēji autores versijām. No pēdējā laikā lasītā ļoti patīk Jura Rubeņa "Viņa un viņš. Mīlestība. Attiecības. Sekss"
Powered by Sviesta Ciba