(bez virsraksta)

« previous entry | next entry »
Dec. 30., 2014 | 07:21 am

Vispār jāatzīst, ka dejot ir pat tīri aizraujoši. Vismaz šonakt man patika to izmēģināt. Tā kā es nejutu, ka man īpaši spīdētu piecirst kādai no meitenēm, ar kurām biju atnācis, tad es vienkārši atpūtos padejojot viņu bariņā. Šī procesa laikā man nācās novērot neskaitāmus nekaunīgus un tiešus mēģinājumus man apkārt esošās paziņas iegūt. Tas bija... interesanti. Es tiešām nekad nebiju novērojis tik daudz alu cilvēku izgājienu. Bet varbūt es esmu pārāk skarbs un tās ir vienkārši vienas no sociāli pieņemtajām iepazīšanās formām, kuras es neesmu iemācījies piekopt. Vairāki pat kādu laiku "nejauši" sekoja līdzi no muguras kādai no viņām. Pusi kluba (kurš ir diezgan liels). Jāsaka arī, ka mani nokaitināja vairāki muļķi ar savu uzpūsto bravūrību un Buera vārds, man vienu dienu nenovaldīsies kulaks to kādam izsmērēt. Bet laikam jau labāk izvēlēties iet uz vietām, kur nevalda tik daudz primitīva testosterona un intelekta deficīta. Mazāk iespēju iekulties nevajadzīgās sadursmēs un nihilismu arī nevairo.

Link | ir doma | Add to Memories


Comments {5}

indulgence

(bez virsraksta)

from: [info]indulgence
date: Dec. 30., 2014 - 08:16 am
Link

Gluži vienkārši sievietes daudz atļauj tiem, kas daudz atļaujas. Tāpēc primitīvi tēviņi, par lielu izbrīnu pieklājīgajiem bālajiem zēniem, dabūn nokniebties krietni biežāk, nekā jaunie dzejnieki. Par spīti ta, ka ir XXI gs., cilvēks ir visai primitīva būtne, kura uzvedību pamatā nosaka instinkti, nevis saprāts.

Atbildēt | Diskusija


chrono

(bez virsraksta)

from: [info]chrono
date: Dec. 30., 2014 - 04:59 pm
Link

Izejot tikai no vakarnakts pieredzētā es teiktu, ka nemaz tik liela priekrišana tiem primitīvajiem tēviņiem nav. Diez vai kādam būs pārsteigums, ka kautrīgums un pieklājība nevienu gultā neiedzen, bet man nelikās, ka šo īpašību pilnīgs trūkums arī sniegtu īpašus augļus. Bet tavos vārdos ir zināma taisnība, nenoliedzami.

Atbildēt | Iepriekšējais


teiksma_ragana

(bez virsraksta)

from: [info]teiksma_ragana
date: Dec. 30., 2014 - 12:32 pm
Link

Cik jocīgi to dzirdēt tieši no tevis.

Atbildēt


ctulhu

(bez virsraksta)

from: [info]ctulhu
date: Dec. 30., 2014 - 03:35 pm
Link

aha, sociālais extremālisms līdzīgi kā aizbraukt ciemos pie somālijas pirātiem, talibiem, nairobi un karakasas graustiem vai uz ziemeļkoreju.

Droši vien interesanti, bet spec. sagatavošanos prasa.

Atbildēt | Diskusija


chrono

(bez virsraksta)

from: [info]chrono
date: Dec. 30., 2014 - 05:01 pm
Link

Uz Ziemeļkoreju es tiešām labprāt gribētu aizbraukt. Apskatīt Lielā brāļa zemi. Būtu interesanti patirpināt vietējos ar jautājumiem, vienīgi aizdomas, ka tā var ātri tur iekulties nepatikšanās.

Atbildēt | Iepriekšējais