...

« previous entry | next entry »
Feb. 27., 2022 | 02:09 pm

"Andriy Zagorodnyuk, Ukraine’s former defence minister, says Belarus is about to declare war on Ukraine, writes Luke Harding in Lviv."

Interesanti un ko darīsim mēs ja tas tā notiks? Agresorvalstīm ir OK iesaistīties toties aizsardzība no NATO un UK puses iesaistoties karā būs joprojām pārāk liela provokācija? Vēl lielākas sankcijas? Palīdzība ar ekipējumu un resursiem kas sāka beidzot nākt, protams, ir lieliska, bet kāda gan ir cerība, ka Ukraina uzvarēs karā pret vienu no lielākajām valstīm pasaulē kurai tagad pievienosies vēl viena kaimiņvalsts bez reālas armijas palīdzības? Redzēs, protams ko Balkrievija darīs, jo praktiski tā jau ir iesaistījusies karā, vajadzīgs ir tikai formāls paziņojums un savu armiju iesūtīšana Ukrainā tagad.

Link | ir doma | Add to Memories


Comments {3}

gnidrologs

(bez virsraksta)

from: [info]gnidrologs
date: Feb. 27., 2022 - 02:25 pm
Link

Par tādiem tekstiem tu tagad esi "putinists". Normāli Ukrainas atbalstītāji ir sajūsmā par iespaidīgo rājiena taktiku no Rietumu puses.

Atbildēt


helvetica

(bez virsraksta)

from: [info]helvetica
date: Feb. 27., 2022 - 02:37 pm
Link

sakarā ar isis ir juridiskas problēmas iet karot svešās armijās, taču jādara spiediens uz valstsvīriem, kuri var to grozīt, tāpat kā DE grozīja savu ieročpolitiku.

Atbildēt


(bez virsraksta)

from: [info]formica
date: Feb. 27., 2022 - 02:51 pm
Link

Article 4 jau ir palaists. Tagad gaida, vai kaada nokliidusi ru rakjete nepiezemeesies kaadaa no Eiropas natovalstiim

https://www.rferl.org/a/explainer-nato-articles-4-and-5/24626653.html

Atbildēt