šķeļot viļņus -
|
| |||||
izrādās, svaigi rīvēta ingvera tēja ir daudz dzeramāka, nekā tās maisiņu mikstūras | |||||
comments: Nospied sarkano podziņ |
| ||||||
kamon, es jau te pa daudz skribelēju, bet kur radusies doma, ka maisiņu tēja ir tēja vispār? es dzeru tikai šķēlītes. tur vēl ir māksla sagriezt. | ||||||
(Reply to this) (Thread) |
| ||||||
man bija radies iespaids, ka man ingvers galīgi negaršo, jo ja jau pietika tikai ar tā uzrādīšanos tējas sastāvā, lai kuņģis sarauktos čokurā - tādēļ biju tikai citiem ieteikusi, bet pati tam nemaz netaisījos pievērsties, līdz mani piespieda un man atausa | ||||||
(Reply to this) (Parent) |
| ||||||
Vēl tēja ir gardāka, ja to aplej ar karstu, nevis aukstu ūdeni. | ||||||
(Reply to this) (Thread) |
| ||||||
un pelmeņi garšīgāki, ja tos vāra pirms ēšanas. | ||||||
(Reply to this) (Parent) (Thread) |
| ||||||
Par šo tēzi gan ne ļoti esmu pārliecināts. Šķiet, ka pelmeņi nav ēdami nekādā veidā, pieļauju, ka pelmeņi ir vegānu izgudrojums, lai pārliecinātu gaļēdājus, ka ir arī uzturā nelietojami gaļas izstrādājumi. | ||||||
(Reply to this) (Parent) |
| ||||||
ha..ha...haaaa.... Nesen izlasīju, ka svaigais ingvers jāpavāra ~10min. un jāsaka, nav ne vainas - agrāk sarīvēju un aplēju. Tagad varu izlaist rīvēšanu (un rīves mazgāšanu!!!) - sagriežu plānās šķēlītēs kuras nevar neizvārīties. Un citronu tieši katliņā sastampāju ar caurumainu rīku, kas domāts laikam formas atņemšanai nakteņiem. | ||||||
(Reply to this) (Thread) |
| ||||||
Vārīšana liekas vēl čakarīgāka, nekā rīvēšana. Nepārliecināji. | ||||||
(Reply to this) (Parent) |
šķeļot viļņus -
|