šķeļot viļņus - Komentāri
View:Jaunākais.
View:Arhivētais.
View:Draugi.
View:Par sevi.

Time:09:12
ha..ha...haaaa....

Nesen izlasīju, ka svaigais ingvers jāpavāra ~10min. un jāsaka, nav ne vainas - agrāk sarīvēju un aplēju. Tagad varu izlaist rīvēšanu (un rīves mazgāšanu!!!) - sagriežu plānās šķēlītēs kuras nevar neizvārīties. Un citronu tieši katliņā sastampāju ar caurumainu rīku, kas domāts laikam formas atņemšanai nakteņiem.

No:
Lietotājvārds:
Parole:
(komentārs tiks paslēpts)
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.

šķeļot viļņus - Komentāri
View:Jaunākais.
View:Arhivētais.
View:Draugi.
View:Par sevi.