Es pļāpāju Citi pļāpā Ierakstu kalendārs Kas ir CapsLock Vecāki ieraksti Vecāki ieraksti Jaunāki ieraksti Jaunāki ieraksti
Been there, done that -
There's no way things should be, there's only what happens and what we do.
capslock
[info]capslock
Add to Memories
Tell A Friend
Gribu palepoties ar sevi. Es nekad neesmu bijis īpaši tuvs pavārmākslai (vai otrādi), it īpaši jau salātu gatavošanas ziņā. Tad nu lūk, vakar saņēmos un [info]f_kundzei  par godu, šķiet, pirmo reizi mūžā patstāvīgi uzražoju salātus. Patstāvīgi es domāju tādā ziņā, ka neviens nesaka priekšā sastāvdaļas.

Tātad, atcerējos, ka mājās mētājas 2 tomāti un pusburciņa pupiņu tomātu mērcē, kam klāt tika piepirkts siers, avokado un bik vistas gaļas, kam tika pievienots vēl sīpols un majonēze. Rezultāts izrādījās negaidīti ēdams, tikai kā jau vienmēr pārsālīts, un vajadzēja krējumu majonēzes vietā. Bet tas nu tā. Ir jau taisnība, ka salātus var pagatavot no dajebkā, bet lepnums no tā nav mazāks.

On unrelated note: Skrastiņš ir parakstījis līgumu ar Kolorado, savukārt Vašingtona ir savākusi Endrjū Kaselu no Kolambusas. Ir jau kārtējais old 'n soft centrs, bet nu vismaz kaut kas.
Comments
kakjux From: [info]kakjux Date: 10. Augusts 2005 - 10:49 (Norāde uz piebildi)
fuj. man riebjas avokado (tā idiotas, kas man sēžas blakuas dēļ - avokado man riebjas salātos un jebkurā citā veidā izņemot suši!). man majonēzes vietā tiešām vajadzēja krējumu. un ja jau tu zini, ka visu pārsāli, tev ir grūti uzupurēties garšīgāka ēdiena labā un sāli likt stipri mazāk??

p.s. majonēze vispār pati diezgan pasāļš drazas.

p.p.s. Skrastiņš valdot un par Kaselu nekad nekas neesot dzirdēts. (c)yka
capslock From: [info]capslock Date: 10. Augusts 2005 - 11:06 (Norāde uz piebildi)
Well, tik sen neko nebiju gatavojis, ka biju piemirsis par to sāls lietu. Un par krējumu kā tādu.

P.S. Nu vēl mazāk ir dzirdēts par Krisu Klārku un vēl diviem frīkiem, ko WSH iepirka. Vispār būs baiga noname komanda šosezon, ja atskaita Kolcigu un Ovechkinu. Un Vits pie tam gribot, lai viņu treido prom. Bastards. Bet viņu var saprast.
sadams From: [info]sadams Date: 10. Augusts 2005 - 11:36 (Norāde uz piebildi)
njā WSH kaut kā galīgi slinki uz līgumu slēgšanu. cik es te pēdējo reizi skatījos, tad šamējie ir vienīgi kas šobrīd algās maksās zem $10M, kamēr dažas komandas jau tuvojas noteiktajiem 39M griestiem.

vēl jau ņemami spēlētāji ir palikuši un, ja nav vēlme krietni ietaupīt, tad varētu pat pieklājīgu komandu novākt. vispār gaidāmā sezona pagaidām izskatās diezgan neprognozējama.
capslock From: [info]capslock Date: 10. Augusts 2005 - 11:52 (Norāde uz piebildi)
Nu es te izlasīju īpašnieka uzrunu - viņi 1) galvenokārt orientējas uz jaunatnes auzdināšanu nākotnei, 2) negrib tērēt naudu paveciem brīvajiem aģentiem un ilgtermiņa līgumiem, kamēr vēl nav skaidra priekšstata kā jaunie nosacījumi reāli strādā praksē - a to izmetīsi kaudzi naudas tagad par brīvajiem aģentiem, sasniegsi griestus, un viss - nekādas fleksibilitātes; pie tam ar katru nākamo gadu brīvu aģentu vecuma slieksnis kritīsies, un paredzams, ka turpmāk tirgus šajā ziņā būs vēl interesantāks.

Kā precīzi novērojis Buccigross no ESPN - stratēģija ir a la Tampas un Pingvīnu so far - stink & draft dažus gadus, un tad, kad perspektīvie jaunieši sāk atplaukt un nauda ir iekrāta, sākt piepirkt klāt trūkstošos puzles gabalus.
rediiss From: [info]rediiss Date: 10. Augusts 2005 - 16:27 (Norāde uz piebildi)
avokado valda zaļā veidā. tomāti - ar krējumu. hau!
5 izteikušies / izteikties
Kas ir CapsLock
CapsLock
User: [info]capslock
Name: CapsLock
Ierakstu kalendārs
Back Janvāris 2008
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Jaunākie prātuļojumi