14 January 2011 @ 09:26 pm
 
klausoties kko sev neirastu un patieshaam izbaudot, izdomaaju, ka gribu iemeegjinaat buut apkopeeja leetaa hotelī, tādā ar prusakiem un sarežģītiem cilvēkiem- vienstundas seksistiem un citiem perveļiem, bet ar skaistām nodriskātām vecmammas tapetēm un piecminuushu breikos dūmot neiespējami gardu biezo dumū cigareti.
sterilās vietas un pašreizējais radošais darbs (tas kas it kā man ir) traucē manai inspirācijai un vēlmei sajukt prātā pareizi.
 
 
Current Music: drumandbasi/dubstepi
 
 
( Post a new comment )
DDV[info]david on January 15th, 2011 - 04:45 pm
ko īsti nozīmē - pareizi sajukt prātā?
Apzināti pēc to tiekties jau nozīmētu to, ka nesanāks... Sajucis prāts nav apzināts.
Vispirms pazaudēt jebkādus rāmjus, pilnībā izšķīst, sasūkt sevī visu, kas ir pa ceļam. Un vēlāk censties savākties.. Un kad savācies, tad uzņemts tik daudz kā no visa, ka vairs nav svarīgi, kas esi, vnk ļaujies "ārprātam"... to tikko izdomāju, bet pats tā nedarītu.
Priekš manis jaukāk ir kļūt par tādu, kas pilnīgi pretējs cilvēkam, kas sajucis prātā. Bet varbūt, ka tas ir tas pareizais veids, par, ko raksti. Kaut gan tagad stipri sāku šaubīties.. Būt tik ļoti nesajukušam, ka visi tevi uzskata par jukušu. Bet patiesībā tie "visi" ir sajukuši, visapkārt ir daļējas patiesības saukšana par nepatiesību un daļējas nepatiesības saukšana par patiesību.
Vispār izskatās, ka esmu pret prāta sajukšana, lai arī kādus darbus tāds prāts radītu. tas ir kaut kā spogulis, kas sevi neved uz attīstību, bet var kļūt par virziena rādītāju, materiālu, no kā mācīties, priekš citiem...
buuuh.. copy+paste un varbūt kaut kad pats dziļāk sapratīšu, ko esmu uzrakstījis.
(Reply) (Thread) (Link)
[info]bzz_suns on January 15th, 2011 - 11:21 pm
tā nav apzināta tiekšanās, bet gan vēlme izteikta izmisumā. un šis izmisums bija totāla apziņa, ka mana pārvietošanās realitātē, manas ķermeņa kustības ir pilnīgi atrautas no maniem ceļojumiem visās citās iespējamās apziņās un abstraktajās telpās. vēlos atpakaļ to nabas saiti starp abām pasaulēm un kā dominanti ņemt manu iekšējo impēriju. un tad tas būtu pareizi.

Kāpēc sajukt, viena tava teorija bija ļoti tuvu tam par tiem taviem "visiem".
sajukt pareizi ir būt normālai savā valstībā, bet jukušai "visu" zemēs. un "visus" es ciest nevaru, jo "visi" ir bars, un bars diktē normas... un norma, tāpēc ka diktēta, nenozīmē, ka tā ir normāla, ja vien tu tajā nejūties patiesi ērti ar visu, kas tev pieder, tādā gadījumā tu esi normāls sev un par "laimi" arī citiem, par ko gan viņiem nospļauties. un vienmēr jau pastāv vairāki bari vienuviet, locies kā gribi kādam tu būsi nenormāls. tā ka man pie dibuā (: par "visiem". vēlos sajukt prātā pareizi. un tikai sev.

pašlaik jūtos nenormāla, liekas gars iesprūdis klozetpodā.

(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
DDV[info]david on January 15th, 2011 - 11:29 pm
ak šitā.. paldies par izskaidrojumu.
Ticu, ka tavs ķermenis savienosies ar abstrakto telpu. Izmisums jau laikam ir viens no pirmajiem soļiem uz to.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]bzz_suns on January 16th, 2011 - 12:19 am
(:
(Reply) (Parent) (Link)