Gastronoms
Posted on 2010.01.08 at 13:46
Kopš esmu pasācis pats gatavot jogurtu, jebkurš industriāli ražotais ir kā ceļa rullis pāri garšas kārpiņām.
Savukārt pēdējie koučsērferi - vācu meitenes - dzerot Cidosulu suslu neizpratnē vaikšķījās un jautāja, vai tā maz esot sula?
Aizdomājos vai pārtika pie mums varētu būt sliktāka par RE produktiem. Nav jau tā, ka nebūtu pametis šos krastus, bet citur uzturēties vairāk par pāris nedēļām nav sanācis. Tad jau parasti zāle zaļāka un viss garšo krietni labāk.
Savukārt pēdējie koučsērferi - vācu meitenes - dzerot Cido
Aizdomājos vai pārtika pie mums varētu būt sliktāka par RE produktiem. Nav jau tā, ka nebūtu pametis šos krastus, bet citur uzturēties vairāk par pāris nedēļām nav sanācis. Tad jau parasti zāle zaļāka un viss garšo krietni labāk.