September 2021   01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30

Gastronoms

Posted on 2010.01.08 at 13:46
Tags: ,
Kopš esmu pasācis pats gatavot jogurtu, jebkurš industriāli ražotais ir kā ceļa rullis pāri garšas kārpiņām.
Savukārt pēdējie koučsērferi - vācu meitenes - dzerot Cido sulu suslu neizpratnē vaikšķījās un jautāja, vai tā maz esot sula?
Aizdomājos vai pārtika pie mums varētu būt sliktāka par RE produktiem. Nav jau tā, ka nebūtu pametis šos krastus, bet citur uzturēties vairāk par pāris nedēļām nav sanācis. Tad jau parasti zāle zaļāka un viss garšo krietni labāk.

Comments:


murks
[info]murks Tā Kunga 2010-01-08 15:05 (Link)
Ir tāda lieta. Bez sulām arī gaļu (pat it kā svaigo!)/desas un augļus/dārzeņus pērkot, ir jātur abas acis vaļā. Par desām it kā varētu arī nebrīnītis, bet kā šejienes ražotāji iemanās piesūknēt svago gaļu ar ūdeni, un kā spēj saražot tādas it kā "kūpinātās gaļas", tur droši vien nepieciešama īpaši radoša pieeja.
Kuets Kotkins
[info]felipe Tā Kunga 2010-01-08 15:18 (Link)
Iedo pagaršot to savu jogurtu vienreiz. Bet no pērkamajiem imho vislabākais ir Daugavas, tas vismaz negaršo pēc ziepēm un tur ir veselas ogas iekšā.
frau Strumpf
[info]juuuda Tā Kunga 2010-01-08 18:22 (Link)
kas tad BDM izbrīnīja? neredzu atšķirību starp vācu cidoveidīgajiem un vietējiem ražojumiem. no cido termojadjernajām tomēr pumpas vis nesametās, tā arī vienīgā atšķirība. cik atceros.
brr
[info]brr Tā Kunga 2010-01-08 22:04 (Link)
Varbūt tieši viņas tur dzer kārtīgu sulu
Previous Entry  Next Entry