brookings - [entries|archive|friends|userinfo]
brookings

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Dec. 12th, 2010|02:51 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]brookings
Date:December 12th, 2010 - 04:27 pm
(Link)
Ljoti sakariiga atbilde - tomeer, vai nav iespejaams secinaat ka tev bija tik lielas gruutibas taapeec ka (zinamaa meraa) esi no Latvijas (un varbuut shie iemesli, ko devi (kultuālais bekgrounds. nerakstītie kōdi, valodspēles, vērtības un psiholoģiskais terors) ir kaut kaa nozimigaak Latvieshiem.
[User Picture]
From:[info]helvetica
Date:December 12th, 2010 - 05:12 pm
(Link)
ļoti iespējams (jo vieglāk sanāca komunicēt tieši ar visādiem postpadomju ļaudīm vai vietējām "minoritātēm" a ļa kurdu sievietes u.tml.). mūsējie jau ļoti vienkārši, pat zinamā mērā primitīvi, nu, dzīvnieciskā ziņā, nu, tur visādas gut feeling, čujs un ņuhs, viss tā ļoti emocionāli, jutekliski, fiziski, nevis intelekts ar visādām vispārināmām lietām, pie kurām citi varētu pieslēgties, saprasties. Intelektuālie zviedri u.c. šķiet mākslīgi un ne pa īstam. (vismaz līdz brīdim, kad piedzeras...)
[User Picture]
From:[info]brookings
Date:December 12th, 2010 - 05:40 pm
(Link)
Taas ir pus no staasta - citi apgalvotu, ka Latvieshi nav emocionaali - vismaz vinji savas emocijaas neraada. Velreiz, domaaju, ka lieta ir taa, kaa juus raada savas emocijaas - es no sveshas zemes joprojam sho nevaru kjeert (un tici man - man ir bijushas nopietnas nesprashanaas sheit).
[User Picture]
From:[info]helvetica
Date:December 12th, 2010 - 05:16 pm
(Link)
un vēl pie tēmas varu pebilst, ka pati šogad esmu pārsteigta par to, cik ļoti vienpatņi vietējie ir. nu, tā kā pat viens ar otru nespēj atrast motivāciju komunicēt; labāk savā nodabā, savpatnībā čubināties kaut ko un nesaskarties ne ar vienu citu, ja nu vienīgi virtuāli :)
[User Picture]
From:[info]jim
Date:December 13th, 2010 - 12:36 am
(Link)
jā! es gan cenšos sevi mierināt ar ilūziju, ka tā notiek tikai manā dzīvē un redzeslokā.