brookings - Conspiracy Theorists 1 The Rest 0 [entries|archive|friends|userinfo]
brookings

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Conspiracy Theorists 1 The Rest 0 [Apr. 1st, 2021|05:30 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Pavļuts arī informēja, ka pēc Lieldienām Veselības ministrija nāks klajā ar priekšlikumiem, kādas priekšrocības un ko drīkst darīt cilvēki, kuriem ir pabeigta vakcinācija pret Covid-19.

Savukārt Slimību profilakses un kontroles centra epidemiologs Jurijs Perevoščikovs savukārt uz ministru jautājumiem par vakcinēto cilvēku iespēju pārnesāt vīrusu skaidroja, ka pašlaik “tas ir atklāts jautājums”.

Tony Blair nesēn:

"I think you will get to the stage where it's going to be very hard for people to do a lot of normal life unless they can prove their vaccination status"

These vaccines are newly developed (approved for emergency use only?). We don't know the long-term effects. Adverse reactions and deaths (on the UK MHRA Yellow Card Scheme) don't get a mention on the BBC etc. They don't apparently stop you from spreading the virus. A virus that has not caused any increase in deaths for most age groups (see tables in my previous posts).

Get jabbed with it or you live with the consequences. Small price to pay for living without restrictions. It's like buying a ticket to travel to Ventspils, or getting your sanitārā grāmatiņa to work in the catering industry.

There is no difference.

Next up, cashless society: won't be long, I predict. If they stuck a thermometer up our collective arse, they'd see we were ready for the 4th Industrial Revolution.
linkpost comment

Comments:
From:[info]formica
Date:April 1st, 2021 - 07:39 pm

Piecgadi- divos meeneshos!

(Link)
Babuljus ar pabeigto vakcinaaciju vajag sabaazt koncentraacijas nometnees un dzirdiit ar saldu teeju, kameer tie protas un atvieglo sociaalo budzetu. Mazgadiigus teljus, kas veel deriigi orgaanu harvestingam un citaam vajadziibaam, nomarkjeet un tureet rindaa; darbaspeejiigo segmentu, kas apkalpo neo-bourgeois - ik paardienu notesteet visos galos, uzmaukt galvaas maisus un ljaut kalpot; nederiigaas skaidas nometinaat tuksho daudzstaavenju birojos un lietot potjomkina saadzhas reklaamas kampanjaam, kad viesosies taaltaalo Austrumu chairmani.
[User Picture]
From:[info]mapats
Date:April 2nd, 2021 - 09:27 am
(Link)
Pēc punktiem itkā vinnējam, bet galīgi nav uzvaras garšas.

Teiciens. Pilni kapi, ar tiem, kam bija taisnība.
[User Picture]
From:[info]brookings
Date:April 2nd, 2021 - 10:34 am
(Link)
ļoti gribu zaudēt prognozēšanu karu
[User Picture]
From:[info]mapats
Date:April 2nd, 2021 - 10:55 am
(Link)
Vai Tev ir punkts, kuram izpildoties atmetīsi domu, ka viss pats kautkā beigsies labi?
[User Picture]
From:[info]brookings
Date:April 2nd, 2021 - 01:07 pm
(Link)
Domāju, ka jā - un tas tagad notiek. Ja sabiedrība pieņesm, ka tas ir normāli piekrist vakcinēties, lai piedalītos sabiedrībā (un piekrist, ka tie, kuri nevelās vakcināties tiks iszlegti), tad jau esam kļāt.


īt īpaši, kā rakstīju augšā, ka nezinām ilgtermiņa sekas (un nāves un briesmīgi blaukus efekti netiek plaši apspriesti). Arī nezinām, vai tie neattur no vīrusa izplatīšanas. Vīruss, kas nav izraisījis nāves gadījumu skaita pieaugumu lielākajai daļai vecuma grupu.


Jaukie jaunie liberālie cilvēki salidzīna šo soli ar biļešu pirkšānu.

Noželojami

[User Picture]
From:[info]mapats
Date:April 2nd, 2021 - 04:08 pm
(Link)
Āaa, jaukie liberālie psihopāti. Domāja, ka viņi teiks jebko, lai paliktu pie varas un aizdoma, ka neierobežotu varu piedāvā tieši šīs bezmaksas špricītes publikai, pret gripas līmeņa vīrusu.
[User Picture]
From:[info]brookings
Date:April 2nd, 2021 - 04:13 pm
(Link)
Vai nu psihopāti vai nu cilvēkiem ar ļoti zemu pašparliecību. Laikām arī citi varianti.
[User Picture]
From:[info]mapats
Date:April 2nd, 2021 - 04:48 pm
(Link)
Atšķirība ir. Psihopāti un noderīgie idioti(NI), kurus psihopāti izmanto. Idioti atkal dalās daudz apakšgrupās. Psihopāti dalās līmeņos, nezinu kāda viņiem iekšējā hierarhija, bet pieļauju, ka mēra naudas(resursu) daudzuma un varas daudzuma komplektā. Problēma saknē jārisina ar P, pēc būtības jāatbrīvo vara(visa veida) no viņu ietekmes un tikai tad var cerēt uz uzlabojumiem.

Skaļi domāju.
[User Picture]
From:[info]brookings
Date:April 2nd, 2021 - 08:54 pm
(Link)
Dievs zina. kā atbrīvoties no viņiem: es nezinu.
[User Picture]
From:[info]mapats
Date:April 2nd, 2021 - 09:21 pm
(Link)
Manlieks ir tikai viens veids, kā tas iespējams.