brookings - Oh, the Romance! Oh, the Pain! [entries|archive|friends|userinfo]
brookings

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Oh, the Romance! Oh, the Pain! [May. 17th, 2009|06:24 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Yeah - varu mēģināt rakstīt kodā. Pastāv brīva inerce, kas tika darbināta mūsos sen sen atpakaļ. Un kad mēs esam kopā, divi cilvēki pāros (roku rokā, divi paraksti uz papīra) jebkurš centiens to inerci apturēt ir aprobežojums. Un tiek pieņemts, ka aprobežojums, ar sāpīgiem un naidīgiem vārdiem.

Apsveicu draugu, kas noskrēja maratonu, un devās uz majām. Jau bija 4.30 stundas pēc maratona sākuma - skatītaju bija ļoti maz, orķestris vairs nespēlēja, cilvēki jau sāka notirīt ielas. Bet daži skrējēji turpināja klibot garām (their posture worn away to a homogenous, genderless hobble - momentum pushing their crippled frames forward) katrs, viens pats ar savu cīņu. Izskatījās, ka tie, kam vissvairāk bija vajadzīgs iedrošinājums, bija pamesti.

Kaut arī parasti esmu nīgrs, kluss tips, kad pamanīju vienu sievieti gados (mati sirmi un seja sarkanbrūna) es applaudēju. Viņa smaidīja ar pateicību, un es domāju sev, "Kad es beidzot iemācīšos vienkārši darīt kaut ko labu - tā pat vien"

Jā, jā tā inerce ir mūsos un katrs ir viens pats.
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]helvetica
Date:May 17th, 2009 - 06:32 pm
(Link)
Ai, vajag atlaist brīdi pa brīdim!
[User Picture]
From:[info]brookings
Date:May 17th, 2009 - 08:40 pm
(Link)
jā - brīvība no skrējiena!
[User Picture]
From:[info]martcore
Date:May 17th, 2009 - 07:39 pm
(Link)
loneliness of a long distance runner
[User Picture]
From:[info]brookings
Date:May 17th, 2009 - 08:41 pm
(Link)
the loneliness of a long-term couple
[User Picture]
From:[info]helvetica
Date:May 17th, 2009 - 08:56 pm
(Link)
but that`s wonderful!!! Kas var būt skaistāks par rāmu un mierīgu rutīnu? Ak, dievs, tas taču ir tik lieliski, ka ir tāds stāvoklis, ka visas vētras var pats sev sagādāt, ka nav jācīnās ar kaut kādiem 'likteņa' un vēl nezin nekādiem satricinājumiem! Sāciet no sākuma, apgūstiet viens otru no jauna, gluži kā svešinieku, tas varētu būt tik brīnumaini! Pilnīgi apskaužu!!!

(protams, atvaionjos, ka komentēju privātu matter...)
[User Picture]
From:[info]brookings
Date:May 17th, 2009 - 09:32 pm
(Link)
Tas, protams/diemžel, nav gluži iespējams - bet, vienalga, esmu iedvesmots - paldies
From:[info]asiize
Date:May 17th, 2009 - 09:35 pm
(Link)
Nezinu, gāju pa Valdemārielu vienos pa dienu, orķestris spēlēja, skatītāji atbalstīja maratonistus, meitenes aizvien dalīja dzērienus. Neredzēju gan, kā bija agrāk, droši vien vairāk cilvēku.
[User Picture]
From:[info]brookings
Date:May 17th, 2009 - 09:41 pm
(Link)
Es rakstīju par to, kā bija no 14:00 - 14:30 (nu, ap to laiku). Tad vairs nebija daudz cilvēku, orķestris jau bija pazudis - skrējēji kliboja klusumā.
[User Picture]
From:[info]silvija
Date:May 22nd, 2009 - 07:43 am
(Link)
your new user picture: is it a Sex in a cold climate/Magdalene sisters /Catholic motive, too small to read? those banners in girls' hands - a religious parade attire?
[User Picture]
From:[info]brookings
Date:May 22nd, 2009 - 09:45 am
(Link)
Nē, tikai meitenes from the village where I grew up. Could be the coronation or VE day: either way, they'll be imploring God to save our Queen at some point. The white dresses are standard country dancing attire (every Thursday at 12:00 in the village hall).
[User Picture]
From:[info]silvija
Date:May 22nd, 2009 - 09:33 pm
(Link)
to think I could have died never having conceived of the image.
the white for the dance! for here it is strictly - religion. weddings, that kinda thing. brides of grooms and Jesuses, in a word.