brookings - The Last Whites of the East End [entries|archive|friends|userinfo]
brookings

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

The Last Whites of the East End [May. 27th, 2016|10:37 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
"I never met a bad East European"

Pro-EU propaganda from the BBC? Bet, ja nopietni, ļoti skumji. Pats uzaugu Essexā, un atceros, kā cilvēki (vietējā krogā) lūdza man turpināt pūst burbuļus -un kā varēju atteikties? - Man bija tikai 7 gadi, saule spīdēja, un man bija rokā 'shandy' (limonāde un alus).

Man ir milzīga antipātija pret tiem cilvēkiem (mana drauga sieva, piemeram), kuri tagad dzīvo Twickenhamā (88% balti cilvēki, ja nemaldos), un kura reaģēja savā virtuvē, it kā es biju publiski 'palaidis balodi', kad es pastāstīju par savu pieredzi Newhamā - proti, stāstīju, ka biju aizgājis pastaigāties, un 20 minušu laikā, biju redzējis tikai vienu cilvēku, kuram nebija dienvidu Āzijas izcelsme  - klusums bija briesmīgs. Dzirdēju savā galvā, kā viņa vēlāk informēs manu draugu, ka "he's a bloody racist".
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]martcore
Date:May 27th, 2016 - 02:42 pm
(Link)
cik man ir iznācis kontaktēties ar vietējiem ķīniešiem, es esmu sajūsmā, viņi ir ļoti atklāti un ļoti ļoti draudzīgi (uz mūsu latviešu intravertuma fona bezmaz ekstravaganti)
tāpat es jau gadus piecus skatos pro-dotas scēnu un sekoju līdzi ķīniešu komandām, pēc kā es vairs nevienu ķīnieti nekad nesajaukšu ar otru, viņi ir ļoti dažādi )
[User Picture]
From:[info]brookings
Date:May 27th, 2016 - 02:46 pm
(Link)
Newhamā vispār ir cilvēki no Indijas, Pakistana un Bangladešas. No Ķinas ļoti maz.
[User Picture]
From:[info]martcore
Date:May 27th, 2016 - 02:47 pm
(Link)
nu, ja hinduisti ar musulmaņiem nekonfliktē..
[User Picture]
From:[info]brookings
Date:May 27th, 2016 - 02:54 pm
(Link)
izskatās, ka viņi jau ir sākuši atdalīties (https://en.wikipedia.org/wiki/Religion_in_London). London, even when I lived there ('89 - '92) was a patched together group of distinct regions with quite distinct demographics.
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:May 28th, 2016 - 11:42 am
(Link)
Terminam ''racist'' mūsdienās nav NEKĀDAS nozīmes. Pēc pēdējiem izlūkdienesta datiem, ''rasists'' ir vienkārši cilvēks, kurš tev kaut kāda iemesla pēc nepatīk.
Smieklīgi, ka rasisma jēdzienu devalvē tie paši cilvēki, kas sevi pozicionē kā rasisma apkarotāju čempionus.