Božena Chodunska

Tā nu 'viš i...

Name
Božena Chodunska

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Pandēmijas ziedonī, jūtu mulsumā un riteņplacī iegādājos lietotu pilsētas divriteni par smiekla naudu, šampanieša krāsas krūštura krāsā ar milzīgu lukturi un sazinkāpēc piena šokolādes krāsas dubļubleķiem un apdari, un vienu (!) ātrumu un priekšējo bremzi.
Nav ko testies pa pilsētu, es nospriedu par to vienu ātrumu, var jau pabraukt ar vienu ātrumu kā bērnu dienās ar Salūtu (Škoļņiku mēs izlaidām), klusi un mierīgi kā skolēnu autobuss.
Droši vien ar tādu braukuši holandiešu pastnieki vai hipsteru mājsaimnieces, toties agregāts pēc manām domām ir aplam glīts.
Tagad šad un tad pedalizēju uz darbu, izvēloties dažādas trajektorijas.
Šodien aplūkoju dažādus kapu dizainus Gaujas ielā. Nu tiešām interesanti, pilnīgs ārprāts, sevišķi tie ģipša enģelīši. Ja nu man būtu jāizvēlas sev kāda dekorācija, tad tāds enģelis ir pat diezgan okej, salīdzinot ar melnām marmora dzēšgumijām.
Tur vēl bija tāds pelēks granīta piemineklis vai statuja apmēram manā augumā, tikai tievāks, kas attēloja enģeli vai Latgales Māru ar vienu augstu paceltu roku, nevar saprast, ko tā Māra rāda, uzvaras zīmi, čurikus vai vidējo pirkstu, bet visas versijas būtu ļoti cienījami kapu piemineklim.
Powered by Sviesta Ciba