BoRdo -

About  

Previous Entry Mar. 23rd, 2015 @ 04:07 pm Next Entry
(Tell`me)
[User Picture Icon]
From:[info]elina
Date: March 23rd, 2015 - 06:06 pm
(Link)
es tagad domāju - vai nav tā,ka tās bailes tomēr galīgi nav racionālas? vai tiešām to suņu, kas kož cilvēkus ir tik daudz?

p.s. manējam, kā aklo pavadonim visu mūžu būs jāstaigā īsā pavadā, tapēc tagad ļauju izskrieties.
[User Picture Icon]
From:[info]hedera
Date: March 23rd, 2015 - 06:13 pm
(Link)
Nu paklau, ja man virsū skrien svešs suns un rej, tad visracionālāk ir to uztvert par apdraudējumu - es, un arī saimnieki nevar zināt, kas tam sunim tobrīd ir galvā.
Jā, un it sevišķi, kā jau teicu, suņi bieži reaģē uz skrienošiem cilvēkiem. Piem., šīgada pirmajā skrējienā man viens sīks krancis, turklāt pie pavadas un uz ielas, pēkšņi rejot metās kedā, kad skrēju garām.
[User Picture Icon]
From:[info]elina
Date: March 23rd, 2015 - 06:15 pm
(Link)
a tādiem sīkiem es esmu spērusi :)
[User Picture Icon]
From:[info]hedera
Date: March 23rd, 2015 - 06:22 pm
(Link)
Es uzspēju palekt sānis, tādēļ nebija iemesla spert. Bet tas gadījums labi demonstrē to, ka arī saimnieki nevar vienmēr paredzēt suņa rīcību - viņš tur mierīgi stāvēja ar savu saimnieci un pēkšņi sapsihojās tikai tad, kad es skrēju garām; kamēr tuvojos, nekas neliecināja, ka būs kādas problēmas.
Cilvēkiem, kas pastaigājas pa mežu, nevajadzētu minēt, vai tavs sunītis tiešām viņiem neuzbruks. Manuprāt, visādas nomaļākas vietas (mežs, pludmales, kur nav daudz cilvēku) ir ok. vietas, kur ļaut sunim izskrieties bez pavadas, taču uzpurnis gan ir obligāts.
(Tell`me)
Top of Page Powered by Sviesta Ciba