blond

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
20:48: Divu kaķu uzturēšana izmaksā divarpus reizes vairāk kā viena. Vispirms jau smiltis. Un tad - nevar kaut ko neiedot lielajam, ja dod mazajam, bet mazajam jāēd 4x dienā. Pie tam lielais ir palicis šaušalīgi resns, īsti nesaprotu, kāpēc, jo cenšos dot viņam mazākas porcjas un diētisko barību. Varbūt uz nervu pamata? Tā jau viņiem tagad iet labi - pat guļ vienā gultā (pa gabaliņu), ķepojas un skraida. Bet matus mums no galvas toč noēdīs. Nespēj piepirkt. Pie tam mazais stipri uz konserviem.
Tomēr prieks milzīgs - par abiem. Vērot, kā attiecības attīstās. Tiesa gan, pamatīgi sašaurina intereses un redzesloku, jo nekas cits vairs īsti neliekas svarīgs.
Ja nu vienīgi šodienas kārtējie Zatlera joki.

Comments

From:[info]dzeina
Date:12. Oktobris 2011 - 21:37
(Link)
mēs sarēķinājām, ka dzesētas svaigas garneles pēc patēriņa izmaksā tikpat,cik regulārie konservi. Labs un bioloģisks lops tāpat. Problēma tik tajā, ka barojot ar raw food, baigi jārēķina uzturvielas un tas ir sarežģīti :(
[User Picture]
From:[info]blond
Date:12. Oktobris 2011 - 21:43
(Link)
Jā, bet mazam kaķēnam tai profesionālajā barībā viss jjau izrēķināts. Man taču gribas, lai viņš saņem visu attīstībai nepieciešamo! garneles tom'ēr ir vienveidīga barība.
From:[info]dzeina
Date:12. Oktobris 2011 - 21:53
(Link)
to jau es mēģināju pateikt - ka var ar it kā "īstāku" barību izbraukt, bet tomēr viņiem vajag to sabalansēto paiku, kas, ja netēlo speciālistu mincīšu piebarošanā, diemžēl, ir konservi. Btw, ja Tu dod viņiem Royal Canin (tur ir foršās rozā mazmincīšpakas), tad Rīgā lētākos līdz šim esmu Maximā atradusi. Tiesa gan, braucam tikai uz Deglava ielas xxx, bet nu tur tiešām ir :)
[User Picture]
From:[info]str
Date:12. Oktobris 2011 - 21:41
(Link)
bet prieka prieka - reizes četras tak vairāk.

/ mana Kisa reāli grauž matus no galvas nost, pa nakti
[User Picture]
From:[info]blond
Date:12. Oktobris 2011 - 21:43
(Link)
jā, prieka bezjēgā daudz:)
[User Picture]
From:[info]virginia_rabbit
Date:13. Oktobris 2011 - 00:56
(Link)
madame_silence mājā ir 7 kaķi un sunīts! es nesaprotu, kā viņa ar tualetēm tiek galā..
tā kā miķelis mums smiltis izkašā pa pus virtuvi, iegādājos kasti ar iekārtu sietu, kur var bez smiltīm.. bet viņš tur iet tikai pa maziņam. un pa lielam - kaktā. dilemma - dot atkal smiltis vai pacelt 1 x dienā no gridas to kaku?
[User Picture]
From:[info]antuanete
Date:13. Oktobris 2011 - 14:10
(Link)
Dzert maziņais ir sācis vairāk? Mums klīnikā, kur ņēmām Murīti, teica, ka viņu "štata kaķis" pirmos gadus ēdis tikai konservu un vispār ūdeni nedzēris ne piles; pēc tam pats pārgājis uz sauso barību un sācis arī dzert.
[User Picture]
From:[info]blond
Date:13. Oktobris 2011 - 16:40
(Link)
Jā, dzert ir sācis un tīri simboliski arī sauso uzgrauž.
Powered by Sviesta Ciba