blond

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
18:11:

Comments

[User Picture]
From:[info]kants
Date:9. Septembris 2011 - 19:12
(Link)
mm, nekad neesmu neko gatavojis no sardīnēm - man bail no zivīm, kurās varētu būt asakas. bet šo varētu arī pamēģināt, tikai šausmīgi daudz sanāk:(
[User Picture]
From:[info]blond
Date:9. Septembris 2011 - 19:18
(Link)
nu paga, paga - asaku tais sardīņu konservos nav nemaz (tikai nepērc Latvijas vai Krievijas, bet itāļu). Un daudzumu jau var regulēt. Ja esi viens, uztaisi ar pusbundžu tunča, pusbundžu sardīņu. Neesmu mēģinājusi ar sardīnēm vien, bet domāju, ka arī ir labi. Ar tunci vien esmu gatavojusi, bet nav tik izteiksmīgi. Vispār jau visas sastāvdaļas pec gaumes un patikas.
[User Picture]
From:[info]kants
Date:9. Septembris 2011 - 23:33
(Link)
buržujam nabaga studentu nesaprast:d bez visa man pat lecskapja nav. kādi ciemiņi atbraks, bs jāpamēģina. kādu pastu?
[User Picture]
From:[info]blond
Date:9. Septembris 2011 - 23:39
(Link)
ak tu nabaga students!:)
Man bija svaigā pasta tagliatelle, bet derēs jebkuri "garie makaroni". Tie, tāpat kā konservi, sipoli un tomāti, ir saglabājami bez ledusskapja. Bet pārpalikumu otrai dienai var ielikt starp loga rāmjiem, nenoindēsies!
[User Picture]
From:[info]kants
Date:9. Septembris 2011 - 23:46
(Link)
hmm, varētu pamēģināt ar melnajiem (tinteszivs)spagetti.
[User Picture]
From:[info]blond
Date:9. Septembris 2011 - 23:52
(Link)
noteikti būtu ļoti labi!
[User Picture]
From:[info]blond
Date:9. Septembris 2011 - 19:27
(Link)
bez tam, to var ēst divas dienas.un var arī nākamā dienā aukstu ar labu čabatas maizi.
Powered by Sviesta Ciba