blond

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
22:01: Jaunais LTV seriāls vēl sliktāks par iepriekšējiem. Pilnīga katastrofa.

Comments

[User Picture]
From:[info]virginia_rabbit
Date:20. Marts 2011 - 23:39
(Link)
man likās, ka šitas demo bija slikts, un dziļdomīgie monologi, kas prezentē varoni, un tas, ka aktrisei ir grūti izrunāt medicīniskos terminus.. bet ja tie aktieri ieslis, varētu būt diezgan ok.
[User Picture]
From:[info]blond
Date:20. Marts 2011 - 23:49
(Link)
Nu cerēsim, cerēsim. Pirmais varones monologs ar telefonu par lielajām dzīves vērtībām, dziļajiem un skaidrajiem ūdeņiem un tajos mītošajām zivīm bija iznīcinošs. Diemžēl, arī tālākos dialogos šausmīga samākslotība un slikti joki. Un visa šī didaktiskā morāle un simbolims, ar iesprūdušo dīvānu, piemēram. Bet es būšu priecīga, ja uzlabosies un, kā jau minēju, Zeltiņa bija ok. Varbūt tai Krievijā uztrenējusies, bet uzreiz jūt profesionālu cilvēku. Ne par ko vairāk nemaz šai sakarā nerunāsim, - ja katrs savā vietā būtu kaut vai tik profesionāls, lai nebūtu mums jāuzdod šie primitīvie jautājumi un jāizsaka un cerības, ka "varētu būt diezgan ok", ja "tie aktieri iesils"! Jēzus, tā tak ir pirmā sērija! Kad tad un ar ko ir jāpiesaista skatītājs un jādemonstrē varēšana?!
[User Picture]
From:[info]virginia_rabbit
Date:21. Marts 2011 - 00:32
(Link)
nu scenārijs galīgi caurspīdīgs - kā tad, kad seriālos tēlo, ka raksta scenāriju un uzved seriālu. bet tas varbūt tiešam tāpēc, ka tik ļoti liekas, ka vajag visu paskaidrot, parādīt uzstādījumu, jo skatītāji ir stulbi, bet pēctam gan jau parādīsies darbība un viņi vienkārši kaut ko ļurinās. un aktrises ir smukas. vilsons arī nebesī. tie strādnieki bija riktīgi slikti. un tā tīņu meitene- brr.
[User Picture]
From:[info]blond
Date:21. Marts 2011 - 00:50
(Link)
Bet vai tad tiešām seriāla autori paši nav nevienu labu ārzemju seriālu skatījušies? Nu kur tur kāds šitā kaut ko skaidro? Un, es atvainojos, pat nepamanīju, kas ir scenārija autors, bet ir tak skaidrs, ka ne kurš katrs var dialogus rakstīt. Dialogiem jāpieaicina īsts dramaturgs vai tāds prozists, kam dialogi ir stiprā puse. Šai seriālā dialogi pilnīgi killo.
[User Picture]
From:[info]dominika
Date:21. Marts 2011 - 02:41
(Link)
cik saprotu, scenāriju dzejo pats Martinsons + Ērika Šmeļkova.
bet vispār dramaturgu un scenāristu trūkums ir Latvijas kino (un attiecīgi arī tv) vides lielākā problēma.
[User Picture]
From:[info]virginia_rabbit
Date:21. Marts 2011 - 00:34
(Link)
un tas SPOKS! es uzreiz iedomājos -fak,galvenā varone šizofrēniķe. at least! bet nē.
[User Picture]
From:[info]blond
Date:21. Marts 2011 - 00:51
(Link)
Nē, kur nu! Bet tā vismaz būtu intriga
Powered by Sviesta Ciba