blond

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
20:37: Aizmirsu piebilst - par visnepatīkamākajiem tūristiem šeit tiek uzskatīti izraēlieši, kuri, uzkačājušies obligātajā dienestā, šurp ierodoties atlaist bremzes. Pēc tam krievi, tad vācieši. Vakar Bagā starp močiem un skūteriem šad tad, neganti taurējot, manevrēja vaļēji kruti džipi ar tarzānveidīgiem jaunekļiem un sirēnveidīgām, kājās stāvošām meičām.
Bet cik nu vispār kāds tūrists var būt patīkams vai nepatīkams. Tūrista statuss ir ļoti izaicinošs - ja tu vispār to apzinies, jāiziet nākamais spēles līmenis, lai atrastu spēku to atzīt un sāktu domāt par konsekvencēm.
Lai nu kā, karijs šovakar bija garšīgs. Tējas ieteikums ieiet kulinārijas kursos nav slikts, būtu tik vairāk laika. Lai sāktu vismaz atšķirt tos daudzos veidus ar dažādajiem nosaukumiem.
Šādas tādas bildes ir redzamas P. feisbukā.

Comments

[User Picture]
From:[info]bez4pieci
Date:17. Janvāris 2011 - 19:38
(Link)
izraēļu tūristi nekur nevienam nepatīk - un viņi tiešām ir visai nepatīkama šķira - aroganti, pašpārliecināti un nejauki. (i mean, daļa izraēlišu to arī apzinās, es te bez īpašiem aizspriedumiem)
[User Picture]
From:[info]bez4pieci
Date:17. Janvāris 2011 - 19:39
(Link)
ir dzirdēts, ka indijā ir hosteļi, kur viņus neielaiž, un āfrikā es arī redzēju viņiem domātas zīmītes.
[User Picture]
From:[info]blond
Date:17. Janvāris 2011 - 20:05
(Link)
Jā, es no kāda arī esmu to dzirdējusi. Bet mūs jau tas tā tieši un personīgi neskar. Dzīvojam savā nodabā tālu no tusiniem un pludmalēm, un izbāžam galvu tikai paskatīties.
[User Picture]
From:[info]dejavu
Date:17. Janvāris 2011 - 20:39
(Link)
bet viņi par to nebēdā, izveido vietējo izraēļu koloniju ar paši savām ēstuvēm un hosteļiem, ko aizceļojot nodod mantojumā nākošajam :)

Bet Izraēla jau arī spiež uz Indijas un Nepālas varasietādēm, lai saīsina viņu pielsoņiem pieejamo vīzu termiņus un tā tālāk - nepatīk viņiem, ka jaunā paaudze tusējas un zāli pīpē un neko nedara valsts labā.
[User Picture]
From:[info]blond
Date:17. Janvāris 2011 - 21:18
(Link)
O, interesanti! Būtu man vairāk laika, aizbrauktu speciāli ievērtēt tos viņu kurortus, bet ne tādēļ esmu šurpu braukusi.
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:17. Janvāris 2011 - 21:37
(Link)
interesanti, es argentīnā redzēju gana daudz visuresošā žīdu jauniešu pēc-armijas-pirms-universitātes tusiņa un ar dažiem sapazinos, atstāja diezgan labu iespaidu. dienvidamerika esot jaunajiem armijas dembeļiem top2 destination pēc goa :)
[User Picture]
From:[info]blond
Date:17. Janvāris 2011 - 22:38
(Link)
Nu, es tieši par D-Ameriku saņēmu pirmās negatīvās un personīgās atsauksmes, bet tas jau skaidrs, ka nevaram visus iekļaut vienā kategorijā. Ir runa tikai par tendenci.
[User Picture]
From:[info]bez4pieci
Date:17. Janvāris 2011 - 23:48
(Link)
vispārinājums paliek vispārinājums
[User Picture]
From:[info]putnupr
Date:17. Janvāris 2011 - 19:42
(Link)
angļi uz turieni nebrauc?
[User Picture]
From:[info]blond
Date:17. Janvāris 2011 - 20:02
(Link)
Kā nu ne, brauc. Bet nav konkurenti:)
From:[info]dzeina
Date:17. Janvāris 2011 - 20:13
(Link)
Lasu ar lielu prieku. Visu pēc kārtas. Tik, tu jau zini, man knapi laiks izlasīt, kur nu vēl ieklabināt wii pie katra ieraksta (šo tagad jāuztver kā sajūsmas saucienus pie visiem ceļojumstāstiem)
[User Picture]
From:[info]blond
Date:17. Janvāris 2011 - 20:35
(Link)
Nekas, nekas - es jau vairak ta ka sev, dienasgramatu. Iespaidi tadi atri un nepardomati. Bet bez atslegad tapec, lai majinieki var izlasit.
Powered by Sviesta Ciba