(bez virsraksta)

« previous entry | next entry »
Sep. 11., 2023 | 06:39 pm

Esmu no tiem, kam kinza garšo pēc blaktīm. Taču pēdējā laikā man šī garša kaitina arvien mazāk. Pati ēdienā to nekad neliktu, bet ir pat ok, ja nav lielā daudzumā. Nost nelasu.
Vai man liktos ok arī apēst kazeni, uz kuras tusējusi blakts? Vai tas nav jocīgi?
Tags:

Link | piemet pagali! | Add to Memories


Comments {3}

Skabičevskis

(bez virsraksta)

from: [info]begemots
date: Sep. 11., 2023 - 08:55 pm
Link

tas ir dīvaini. man visu dzīvi kinza garšoja pēc blaktīm, bet pēdējos gadus vairs nē. go figure.

Atbildēt | Diskusija


Bļanna Baklažanna

(bez virsraksta)

from: [info]bljanna
date: Sep. 11., 2023 - 09:16 pm
Link

Jocīgi, vai ne? Jo tad ir ģenētiski. Nu, vai blaktis un tāpēc riebj vai garšo. Acīmredzot, kaut kā pierod, pat ja bioloģiski determinēts.

Atbildēt | Iepriekšējais


(bez virsraksta)

from: [info]formica
date: Okt. 2., 2023 - 10:04 am
Link

Koriandrs garsho stipri labaak...

https://www.healthifyme.com/blog/coriander-benefits/
https://ru.wikipedia.org/wiki/Кориандр

Atbildēt