Tuvojas pavasaris

« previous entry | next entry »
Feb. 13., 2017 | 10:28 pm

Par to tik daudz neliecina jau manāmi garākas topošās dienās, kā tas, ka es vienreizlietojamiem trauciņiem sāku piešķirt otro dzīvi. Tas viss sākas pamazām - izēd jogurta trauciņu un to izmazgā, nobāž skapī; piena pakas kārtīgi izskalo un nogriež augšu, ļauj izžūt, nobāž skapī...
Veikalos jau parādījušās sēklas, vīīīī!!! (Mieru, Bļanna, mieru, no sākuma izšķirot pagājušā gada sēklas)
Tags:

Link | piemet pagali! | Add to Memories


Comments {15}

_zirgs

(bez virsraksta)

from: [info]_zirgs
date: Feb. 14., 2017 - 04:06 pm
Link

zinkas ir riktīgi inčīgi - diedzēt dīgstus.
Man ļoti patika:
redīsi - garša tāda spirgta un stipra, turklāt vēl lillā
lēcas - salātos piedod riekstu garšu
zirņi - tāda garša, ļoti tīkama.
man nebija skaidrs kāds prieks ir no diedzētiem kviešiem un paciņās bija vēl kaut kāds zaļums, kas arī nebija nekas garšīgāk par zāli.

Atbildēt | Diskusija


Bļanna Baklažanna

(bez virsraksta)

from: [info]bljanna
date: Feb. 14., 2017 - 04:29 pm
Link

Lūk, šito vēl nekad neesmu piekopusi, bet varbūt jāsāk! Man jau tagad gribas kaut ko svaigu un zaļu, veselības bombu!

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


_zirgs

(bez virsraksta)

from: [info]_zirgs
date: Feb. 14., 2017 - 04:33 pm
Link

Es tikai pagājušajā sezonā izmēģināju - ir OK.
Vajag to sietiņtrauku, kurā tās sēklas mirkst.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Bļanna Baklažanna

(bez virsraksta)

from: [info]bljanna
date: Feb. 14., 2017 - 04:35 pm
Link

ā, parastais neģeld! Šitik smalki! Bet laikam marlē arī var, vismaz tā ir redzēts.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


_zirgs

(bez virsraksta)

from: [info]_zirgs
date: Feb. 14., 2017 - 05:26 pm
Link

nu, tá var tikai izdiedzét, lai stádítu, man šķiet. Tagad viņiem jāpaaugas līdz kādām pirmajām lapām.
Tas sietiņtrauks gan parocīgs un atkārtoti lietojams.

Atbildēt | Iepriekšējais