Viesturs nerimst/nemirst

« previous entry | next entry »
Dec. 21., 2016 | 03:54 pm

Zinu, zinu - nu jau ir gana, slimie jāžēlo, nevis par viņiem jāsmejas (bet tā robeža, piekritīsiet, smalka (nu, kurš slimiņš, kurš maita, kurš traks maita utt.)), bet šis ir pārāk spēcīgi, lai tā vienkārši paietu garām: http://www.viestursrudzitis.lv/apmaldijusies-mate/

Aizvainotais ego:

"Runa ir par vērtībām, kuras atbalsta VKKF. Esmu tikai vienreiz lūdzis fonda atbalstu un tiku noraidīts. Tas bija lūgums atbalstīt grāmatas “Meita un Māte. Aspazija, jaunās nācijas dibinātāja” izdošanu, izdevu to pats, grāmata ir tautās. Vai ar to jāsaprot, ka Janas Kukaines grāmata vairāk par manējo pārstāv to kultūras vērtību slāni, kuras mūsu valstī būtu jālolo un jāizkopj?"
Tags:

Link | piemet pagali! | Add to Memories


Comments {12}

indulgence

(bez virsraksta)

from: [info]indulgence
date: Dec. 22., 2016 - 08:14 am
Link

Visnotaļ cilvēcīgi. Kopš KKF man sesto reizi pēc kārtas atteica atbalstu jauniešu enciklopēdijas veidošanai, es arī uz viņiem turu ļaunu prātu.

Atbildēt | Diskusija


Avtonoms

(bez virsraksta)

from: [info]junona
date: Dec. 22., 2016 - 08:25 am
Link

Turēt ļaunu prātu ir viens, kas cits ir šo rūgtumu izgāzt uz tiem, kas naudu ir dabūjuši, bet joprojām izlikties, ka tur it kā argumentē.

Atbildēt | Iepriekšējais


Bļanna Baklažanna

(bez virsraksta)

from: [info]bljanna
date: Dec. 22., 2016 - 09:37 am
Link

Jauniešu enciklopēdija vs "Māte un Meita" manā galvā vispār nav salīdzināms. Tas, ka KKFam mēdz būt problēmiņa ar līdzekļu pārdali (proti, dažreiz nav skaidrs (nav skaidrs, ja skatās uz produktu, ne purniņiem), kā tieši viņi izvērtē) vai vērtēšanas kritērijiem ir cita lieta (kurā es šobrīd negribētu ieslīgt).

Atbildēt | Iepriekšējais