gastronoms manī

« previous entry | next entry »
Apr. 26., 2016 | 09:05 pm

Kāpēc man neviens agrāk nepateica, ka brīnišķā tomātu zupa top vēl brīnišķāka, ja tai pievieno šķipsniņu kanēļa? Halō! Tieši tas, kā trūka.
Taisnības labad jāsaka, ka mana tomātene tomēr nav uz pusi tik garda kā boženas. Es domāju, pie vainas mans vispārējais kūtrums uz gatavošanu. Runā, ka meistarību nodzert nevar, tomēr regulāras prakses trūkums gan liek par sevi manīt. Es te nesen pagatavoju ko tik negaršīgu, ka visu izmetu ārā. Ēdiena negaršīguma pakāpei esmu novērojusi arī saistību ar izsalkumu. Jo izsalkušāka, jo nepacietīgāka un steidzīgāka, jo negaršīgāk. Lūk. Kanēlis tātad. Kur es biju agrāk.

P.S. Kreses (neēdamās, bet tādas, uz kurām tik vien, kā raudzīties un priecāties par to daiļumu) tagad stiepjas par vismaz 1 - 1.5 cm dienā. Amazing!

Link | piemet pagali! | Add to Memories


Comments {10}

Strēlniece

(bez virsraksta)

from: [info]str
date: Apr. 26., 2016 - 09:10 pm
Link

cik interesanti!!
šā dēļ vien gribētos izprovēt

Atbildēt | Diskusija


Bļanna Baklažanna

(bez virsraksta)

from: [info]bljanna
date: Apr. 26., 2016 - 09:11 pm
Link

Rekomendējam, rekomendējam! Gardu muti.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Strēlniece

(bez virsraksta)

from: [info]str
date: Apr. 27., 2016 - 09:55 am
Link

bet par tām nēedamajām kresēm- kaut kad senos laikos- marinējot gurķus likām klāt tās lielās apaļās sēklas- bij kaut kāda recepte kraukšķīgumam

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Bļanna Baklažanna

(bez virsraksta)

from: [info]bljanna
date: Apr. 27., 2016 - 10:04 am
Link

Ja? Tobiš puķu krešu sēklas?

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Strēlniece

(bez virsraksta)

from: [info]str
date: Apr. 27., 2016 - 10:06 am
Link

aha

Atbildēt | Iepriekšējais