black_robin ([info]black_robin) rakstīja,
@ 2024-02-10 11:51:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Masks tik dedzīgi aizrāvies ar runas brīvību, ka zem publicētās intervijas pazuduši gandrīz visi vakar vēl redzamie oponējošie komentāri.

Un kas ir noticis ar K.Kisinu - viņš bija viens no retajiem sakarīgajiem oponentiem, kas regulāri gāja iebilst zem kārtējās T. šļuras, bet tad kādā brīdi viņš vienkārši pārtrauca. Un, ja tagad vispār paver muti, tad tikai savā kanālā un ļoti maigi.

Visbiežāk sastopamo jūsmotāju tipu varētu saukt par 'anti establishment' cienītājiem, kas ir tik dziļi iekš anti establishment, ka katrs vārds no diktatora mutes tiek uztverts kā absolūta patiesība. Tiek teikts, ka viņš ir labāks par visiem amerikāņu un angļu politiķiem, īsta Dieva dāvana, un pat Eiropas lauksaimnieku patrone, holandiešu Eva, ir iekritusi bēdīgi slavenajā zupā un apgalvo, ka visas ukraiņu nāves esot uz Borisa Džonsona sirdsapziņas.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]gnidrologs
2024-02-10 17:23 (saite)
Cik pēdējo reizi čekoju tivitera politiku, vēl ar vien tiek dzēsti "transfobiskie" utml. komentāri. Galu galā tā CEO ir tipiska woke babene ar ukrainas karodziņu avatārā, līdz ar to tavs apgalvojums liekas maz ticams. Vai tu pati personīgi redzēji kā tiek pazudināti komentāri par interviju?

Kas attiecas par jūsmotājiem, es pats apgrozos vienā pamatā rightwing/antiestablishment forumā un tur jūsmošanas nav. Vairums saka, ka Putins vnk nogarlaikoja visus ar savām vēstures lekcijām un nekā jauna vai interesanta nepateica. Takers no viņa nespēja izdabūt nekā interesanta un pats to arī atzina.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]ctulhu
2024-02-10 18:05 (saite)
aha Putins teiks kko interesanti, šas :D Tas ko šams saka ir hvz cik reizu pārbaudīts un saskaņots. Putins tak vecs čekists, viņš māk tukšrunāt.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2024-02-10 18:10 (saite)
Nu lūk, tātad sausais atlikums ir 0, kā jau vairums paredzēja.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ctulhu
2024-02-10 18:15 (saite)
Nu bet lōģiski, ko tad viņi gribēja no oficiālām intervijām. Nu labi putins drusku pazīmējās rietumniekiem , bet nu visu kas notiek šādā veidā ir jāskata kā spēli, teātri, manevrus. No abām/ visām pusēm.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]methodrone
2024-02-11 15:48 (saite)
Hahahahaha quality suggestion! 🙌🙌🙌

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?