Prof. Biezpientaures pētījumu centrs -

15. Apr 2014

22:16

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

"...разместил на своем сайте видео, в котором он рассказывает о том, что известный российский музыкант Виктор Цой был агентом ЦРУ и все его послeдние песни писались в Голливуде. Это, по словам российского депутата, было частью плана по ликвидации СССР. "

Holivudā taču, ē, filmas taisa? nu labi, tas būtu sīkums. Tad jau arī būtu skaidrs kāpēc žiks nenoturējās uz ceļa, gaidām kagebešņiku memuārus?

Ja palasa par Živago izdošanu, tad tur smalki izklārēts kā CIP pacentās, un Pasternaks tā arī nomiris, ticēdams ka izdeva emigranti. Tolaik CIP strādājuši daudzi emigranti, kas paši ar nepacietību gaidījuši izdevumu. Vārdu sakot, bija apzināts darbs, lai iedarbotos uz masu apziņu caur kultūru. Gaidām Coja ko-autora memuārus?

(4 raksta | ir doma)

Comments:

[User Picture]
From:[info]jan09
Date:15. Aprīlis 2014 - 23:26

;)

(Link)
nuu, ja sāk runāt par Coja avāriju un konspirāciju, tad jau tur bija jābūt super līmeņa speciālistiem, kas sasinhronizēja Moskviča un Laza ātrumus, pie tam ar tādu vietas izvēli, ka profesionāls busa šoferis (zināms, uzvārdu atceros, vārdu vairs ne), nevarēja paraut ne sānis (tilts/caurteka), ne nodzēsties, pie tam Cojs garantēti gāja bojā...
nez vai dotais mežu rajons, kur ar mobilajiem/rācijām nav viegli, tajos gados deva tādas kosmosakaru iespējas ;)
(Reply to this) (Thread)
From:[info]biezpientaure
Date:16. Aprīlis 2014 - 00:11

Re: ;)

(Link)
nu, speciālistu jau netrūka, un tie mācēja atrast risinājumus.
kautgan Coja avārija diezvai bija terora akts, tāpat kā savervēšana.

bet pats fakts, ka nepietiek ar psrs sabrukuma protestēšanu, vajag taču piepīt Coju. uzskatu, ka jāpublicē atmaskojošs raksts par Čiekurkalna farsovščikiem, kuri sagrāva padomju patēriņa sistēmu.
(Reply to this) (Parent) (Thread)
[User Picture]
From:[info]jan09
Date:16. Aprīlis 2014 - 09:15

Re: ;)

(Link)
Un par bārmeniem arī vajag rakstu sēriju... ;)
(Reply to this) (Parent) (Thread)
[User Picture]
From:[info]sirdna
Date:16. Aprīlis 2014 - 09:31

Re: ;)

(Link)
Vispār, PSRS bija tikai daži ciilvēki, kuri nebija CIP aģenti. Viens mūks Pečoru klosterī, pāris briežkopji Čukotkā un, liekas, vienu uzbeku nepaguva savervēt, PSRS sabruka. Savādāk būtu savervējuši arī to.
(Reply to this) (Parent)