From: | digna |
Date: | 5. Decembris 2013 - 23:53 |
---|
| | | (Link) |
|
Ja tas ir nopietni jautāts, tad neko nemīca un nespiež - zivju eļļu iegūst no mencu aknām, var to darīt arī mājas apstākļos - uzliec uz pannas svaigas mencu aknas un "čurkstini". Iztecējušie tauki būs tā zivju eļļa.
Mani vienmēr ir interesējis, kā no svaigām mencu aknām iegūt tādas, ko likt salātos...
From: | digna |
Date: | 6. Decembris 2013 - 19:47 |
---|
| | | (Link) |
|
Ļoti vienkārši, tās ir jāpasautē, piemēram, ūdens peldē. Tām izdalīsies eļļa (tā pati zivju eļļa) un, kad eļļa vairs nevairosies, aknas gatavas. Tas nav ilgi.
ko darīt, ja garšo skumbrijas tauki?
From: | digna |
Date: | 6. Decembris 2013 - 19:48 |
---|
| | | (Link) |
|
Neko, ja figūra atļauj, ēst. Ja neatļauj, ēst ar mēru. :D