Prof. Biezpientaures pētījumu centrs -

7. Mar 2013

08:01

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
(10 raksta | ir doma)

Comments:

[User Picture]
From:[info]krii
Date:7. Marts 2013 - 08:53
(Link)
Es nezinu, vai tā iedarbojas, vai nē. Es zinu tikai to, ka tā nevar darboties pēc tiem principiem, kas šobrīd tiek pasniegti kā tās "zinātniskais izskaidrojums". Iespējams, ka tā darbojas kādu citu - mums nezināmu dabas likumu dēļ, iespējams, ka pateicoties pašiedvesmai vai kam tādam, bet tad to vajag godīgi atzīt.
Manai vecaimātei bija rozes vārdi un reizēm pie viņas nāca cilvēki ar nosaitētām kājām vai rokām, un tad viņa tur kaut ko būrās un ņēmās, bet dažas nedēļas vēlāk tie paši cilvēki nāca ar tortītēm un puķēm pateikties par dziedināšanu. Iespējams, viņiem palīdzēja rituāls, pašiedvesma, ticība tautas maģijai, vai arī slimība bija pārgājusi pati no sevis. Taču mana vecāmāte vismaz bija pietiekami godīga, lai teiktu, ka nezina, uz kādiem principiem dziedināšana darbojas un vai tā palīdzēs, nevis murgoja par kvantu fiziku, molekulāro atmiņu utt. Tāpēc viņas paņēmienus es cienu vairāk nekā homeopātijas industriju.
(Reply to this) (Thread)
[User Picture]
From:[info]kihelkonna
Date:7. Marts 2013 - 09:15
(Link)
es ņū saientistā lasīju, ka tajā lielajā atšķaidījumā molekulas krājas un salīp čupās. no vienmērīga izkliedējuma uz konkrētām čupām. tā varētu būt daļa no pamatojuma homeopātisko līdzekļu iedarbībai.
(Reply to this) (Parent)