Prof. Biezpientaures pētījumu centrs -

10. Feb 2013

08:30

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
(5 raksta | ir doma)

Comments:

[User Picture]
From:[info]lavendera
Date:11. Februāris 2013 - 14:24
(Link)
nu, vari noteikt diagnozi diviem latviešiem.
Viņa: virtuves skapītis pilns ar suši rīsiem, wok nūdelēm, rīsu nūdelēm, tajiešu mērcēm, tempuras mīklas paciņa, tortiljas, tahini, konservēti nēģi, pesto, lēcas... ak jā, ir arī miežu putraimi un šķeltie zirņi.
Viņš: parasti sautē kartupeļus ar burkāniem, kāpostiem un gaļu. Visur, arī pie vārāmajiem makaroniem un rīsiem, pieber sāli, neliek garšvielas. Mēdz visu samaisīt kopā un tad ēst.
(Reply to this) (Thread)
From:[info]biezpientaure
Date:11. Februāris 2013 - 15:01
(Link)
nupat atstāju sabriest rīsus ar lēcām, klāt būs sīpols ar kariju. rīt sautēšu kāpostu ar bieti un sīpoliem un ingveru, bet ar daudz garšvielām. spēju vismaz daļēji saprast abus :)

vēl vairāk liecina ēdienkartes [ne]mainīgums, ēdienreižu laiks un biežums, kā arī attieksme pret novirzēm no ierastās kārtības.

viņš noteikti ir konservatīvs, visticamāk, brauc ar audi un fočē ar kakon, labprāt pavada brīvdienas mājās vai slēgtā lokā. viņa ir atteikusies no kartupeļiem un lielkalibra balto miltu izstr. (baltmaize, bulkas), pacietīga, sistemātiska, bet reizēm ļaujas vaļībām.
(Reply to this) (Parent)