Prof. Biezpientaures pētījumu centrs -

7. Jan 2013

23:05

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Manuprāt, ir pienācis laiks kādam apķērīgam trusim rūtainās ūzās ar Kaupera balsi izdomāt īpašu krūšturu veļasmašīnu. Ūja, iesauksies lasītājs, kas tad vainas parastajai? Statistika ir nepielūdzama - praktiskā fetiša priekšmets dod triecienu pēc trieciena, parastās veļasmašīnas klabina vāku, panikā mirgo lampiņas un izdziest displeji, un ūdens (jūs tak zināt, ka viss ūdens ir saistīts?) atdarinot Jelgavas un Podnieku scenārijus, plūst, līst un gāžas, liekot sagumt vai filosofiski palūkoties uz dzīvi tiešajiem dalībniekiem, arī saberzēt ķepas meistariem, tirgotājiem, grīdu klājējiem un griestu špaktelētājiem.

Tad lūk, jaunajam izstrādājumam ir jābūt labākam pārākam par maisiņiem un būriem, kas tiek izmantoti šobrīd. Pirmkārt, tam jābūt nelielam, tādu, ko sieviete var paņemt līdzi somā, dodoties ciemos pie drauga vai draudzenes. Jā, es dzirdu jautājumu - kāpēc nepaņemt līdzi pārīti svaigi iestērķelētu apģērba gabalu? Ļoti vienkārši - tāpēc ka mazgāt ir forši. Jautri, aizraujoši un stilīgi. Vispirms ir jāpiemeklē īpašā programma, pēc vajadzības no interneta atvelkot jaunāku vai piemērotāku konkrētajam k.t. Kad process ir sācies, displejā var skatīties video par k.t. izgudrošanas un attīstības vēsturi. Vai ko citu. Piem. jaunā iBra reklāmu. Vai itin kā nejauši pieteikties jaunā modeļa beta testēšanai. Var iegādāties ļoti nepieciešamo ķīniešu gumijas apvalku kas ļauj ilgāk saglabāt korpusu nesaskrāpētu (tīri akadēmisku mērķu vārdā) vai atturīgi eleganto swarowski kristālu apdari. Uzinstalēt bloķētāju, kas liegs vīram vai draugam iekārtā mazgāt savu vienīgo zeķu pāri. Nekavējoties darīt to zināmu pārējai pasaulei kriterī vai kā tos tīklus sauc. Turklāt tam nebūt nav jāizmanto ūdens - kā būtu ar kosmiskajiem stariem? Kura sieviete atteiktos no modīgas piramīdas ar atvāžamu plakni (sensoru vadība, šik i bļesk) no kuras nekad un ne pie kādiem apstākļiem nevar iztecēt divi spaiņi ūdens, kas laikā starp mazgāšanām var tikt izmantota kā bezvadu rūteris? Nu re, bet jūs gribējāt pa vecam, klasiskajā Boša stilā...pasteidzieties, visām tāds jau ir!

(4 raksta | ir doma)

Comments:

[User Picture]
From:[info]barbala
Date:7. Janvāris 2013 - 23:47
(Link)
Precizēšu. Mērķauditorijas patiesā sāpe ir nevis jauna veida veļas mašīna, bet krūšturis. Ir jāizgudro jauna veida krūšturis, kuram ir stīpiņu funkcionalitāte karkasā, bet tas ir drošs mazgāšanā. Vispār, pret šo galantērijas priekšmetu dizainēšanu valda pārliek vieglprātīga un frivola attieksme un trūkst izpratnes par priekšmeta smalkajiem uzevumiem, atskaitot estētiskos. Ņemot vērā specifiskās formas (perfektais lodveidums, plusmīnus) un priekšmeta uzdevumus, daudzu modesnamu zīmuļgrauzēji nav veltījuši laiku, lai pieietu jautājumam ģeometriski un padziļināti tīri no konstrukcijas viedokļa. Industrijā ir jūtama vieglprātība attieksmē pret produkta uzbūvi, lekāliem, liekumiem, detaļām. Pret to ir jāizturās ne mazāk nopietni, kā pret saules bateriju akumulatoru ražošanu vai jaunajām retinām.

(Reply to this) (Thread)
From:[info]biezpientaure
Date:8. Janvāris 2013 - 00:03
(Link)
neesot jau tā ka galīgi nekā neesot
(Reply to this) (Parent) (Thread)
[User Picture]
From:[info]barbala
Date:8. Janvāris 2013 - 00:06
(Link)
mjā, nu vēl jau estrādes māksliniece Madonna pirms gadiem lietoja šuvēja Žana Pola Gotjē veikumu. http://mooze.tv/wp-content/uploads/2012/06/madonna_jpg.jpg
(Reply to this) (Parent)
[User Picture]
From:[info]shanietis
Date:8. Janvāris 2013 - 21:14
(Link)
Tā takš ir Čingishana cepure
(Reply to this) (Parent)