Prof. Biezpientaures pētījumu centrs - Viens no salīdzinoši viegliem naudas iegūšanas veidiem

8. Mar 2006

11:54 - Viens no salīdzinoši viegliem naudas iegūšanas veidiem

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Sieviete labākajos gados, sauc viņu Ļuba vai Anda, tas nebūtu svarīgi, ar savu jauno auto braukā pa Rīgas ielām. Viņas pamatnodarbošanās, bez spa procedūru apmeklējuma, ir palīdzēt pārdod un nopirkt dzīvokļus cilvēkiem, kuri negrib nonākt negodīgu mākleru ietekmes sfērā un tāpēc labāk sadarbojas ar paziņu ieteikto Ļubu vai Andu. Vai kāds šaubās, vai šis dārgā kažokā tērptais starpposms pievieno vērtību ? Mēģināsim saprast. Atrodot kādu aizdomu māktu pārdevēju, Ļuba sola atrast izdevīgu un galvenais, godīgu pircēju, savukārt kādam pircējam, kurš arī baidās nonākt krāpnieku valgos, sola atrast izdevīgu pārdevēju. Visgrūtākais viņas darbā ir izslēgt pircēja un pārdevēja tiešus kontaktus, jo tad abi vienosies par darījumu bez Ļubas, kaut arī pilnīgi no tā izvairīties nevar. Cik tad ņem Anda par saviem pakalpojumiem ? Nācies dzirdēt par 2000-4000 tūkstošiem uz 1istabas dzīvokli. Nav viegli organizēt darījumu tā, lai pārdevējs neuzzinātu par faktu, ka pircējs ir šķīries no lielākas summas. Tas viss prasa nervus, laiku, izdomu un aktiera spējas. Tāpēc mēs pieņemsim, ka šie starpniecības pakalpojumi ir adekvāti apmaksāti.

Kā redzam, barības ķēdē vienmēr atrodas vieta posmiem, par kuru jēgu pētniekiem nav acumirklīgas izpratnes, bet atļaušos apgalvot, ka iemesls ir tikai un vienīgi šo pētnieku sakņošanās teoriju dūksnājā un neorientēšanās prakticisma pilāros.

(5 raksta | ir doma)

Comments:

[User Picture]
From:[info]racoon
Date:8. Marts 2006 - 12:41
(Link)
Ūū, šitās ir mana mīļākā suga. Kvarķiračka, suhaja, solņečnaja, v Purvcemse. Dā, i znaješ, mņe tut oģin horošij znakomij oceņivat kvarķirki. Mi ješčo horošij ocenok sģelajem i maja znakomaja vam pamožet s kreģiķikom.

Pū , vē kaka.

Viena tāda vienraiz iemaisījās Jūrmalā. Varēja bez iekšām palikt klausoties piedāvātās "shēmas".

Muģilas karoč. Un par starpnieka pakalpojumiem pēc tam samaksā saimnieks, to summu, par ko ir nolīguši. Jo noslēpt darījuma vērtību nav iespējams, ja vien Tev nav ģenerālpinvara.
(Reply to this) (Thread)
From:[info]biezpientaure
Date:9. Marts 2006 - 09:27
(Link)
esmu domājis, vai tiešām viss triks ir - iegūt ģenerālpilnvaru ? tipa ļaļāļā, kāpēc jums plēsties, es visu izdarīšu ? droši vien vēl sabiedē - zemesgramata - eto na vesj ģenj, a vam eto nado ? podpišeķe ņe to čto nado, i bez kvartiri možeķe ostaķsa. tāpēc šiten te parakstieties, un tad jau es izdarīšu.
Izskatās līdzīgi kā ar potēm - neizdarīsi, pats vainīgs, drīzāk nomirsi nekā dzīvosi.
(Reply to this) (Parent)
[User Picture]
From:[info]scooby_snack
Date:9. Marts 2006 - 00:23
(Link)
vieglāk taču atras ļubu/andu, kas palīdz kārtot visus tavus darījumus, rokas pa piedāvājumiem, kamēr tu tam visam taisi naudu. protams, ja tev ir brīva pēcpusdiena vai vairākas, tad ar šo lietiņu vari nodarboties pats
(Reply to this) (Thread)
From:[info]biezpientaure
Date:9. Marts 2006 - 09:22
(Link)
personiski man ir mierīgāk uz sirds, ja to dara kautvai tas pats Latio, kurš beigās mani nevis aizvelk uz zemesgrāmatu, bet atdod visu noformētu, neizspiežot no manis ģen.pilnvaru. Arī tāpēc, ka Latio to izdarīs lētāk - 5%, nevis 10 un vairāk. Latio neierodas 1/2stundu pirms tikšanās, lai sastaptu sievu bez manis un mēģinātu dabūt pilnvaru. Un Latio pēc nedēļas nepazudīs, neatbildot uz tel. zvaniem. Protams, arī Latio strādā cilvēki, kuriem es neuzticētu atkārtotus darījumus (jā, jā...), bet to kautkā var kontrolēt, kautvai caur vadītāju, atšķirībā no Ļubas vai Antona.

Kā saka reklāmās, sajūti atšķirību.
(Reply to this) (Parent) (Thread)
[User Picture]
From:[info]scooby_snack
Date:9. Marts 2006 - 17:24
(Link)
par laimi es vēl maza, man vēl tas ne rīt, ne parīt nedraud!
(Reply to this) (Parent)