humosa receptīti daš? :)))
sasēņoju internetos, bet nespēju strikti pieturēties - tāpēc sanāk visādas variācijas.
biezenim piešauju eļļu, piparus melnos (atcerējos, ka spec. humosam ir nopirkti baltie), mazliet kautkādu maisījumu dālam kas dod asumiņu, pirms ēšanas sajaucu ar smalki grieztiem zaļumiem, vēl mazliet eļļas pa virsu jo pirmā jau ir uzsūkusies, mazliet citrona sulas.
pastāsti savējo :)
man nav - vienreiz pēc internetiem uztaisīju, pašai nevisai, citi apēda normāli, bet stāsts jau līdzīgs bija - zirņi, eļļa, citrona sula + sezama sēklu pasta (tā man biš piedega, tas visu sabojāja) + nebija vēl ķiploki? nu sāls arī gan jau ka, piparus neatceros.. sen tas bija, neizraisīja.. :)
es to pastu vienādiņ aizmirstu nopirkt.
pareizi, esmu spiedis ķiplokus, bet šoreiz bez - i nekādas vainītes nav.
nevajag iespringt, tas ir zirņu ķopķēzis lai kā to arī nesauktu citur :)
nekāda pasta jau nav jāperk, mazliet uzgrauzdē sezama sēkliņas un tad ar olīveļu sablendere pastā
nekāda olīveļļa jau nav jāpērk - kārtīgi saspiež olīve(a?)s virs grauzdētajām sēklām