Prof. Biezpientaures pētījumu centrs -

22. Jul 2012

23:29

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
(6 raksta | ir doma)

Comments:

From:[info]chaika
Date:22. Jūlijs 2012 - 23:59
(Link)
humosa receptīti daš? :)))
(Reply to this) (Thread)
From:[info]biezpientaure
Date:23. Jūlijs 2012 - 00:15
(Link)
sasēņoju internetos, bet nespēju strikti pieturēties - tāpēc sanāk visādas variācijas.
biezenim piešauju eļļu, piparus melnos (atcerējos, ka spec. humosam ir nopirkti baltie), mazliet kautkādu maisījumu dālam kas dod asumiņu, pirms ēšanas sajaucu ar smalki grieztiem zaļumiem, vēl mazliet eļļas pa virsu jo pirmā jau ir uzsūkusies, mazliet citrona sulas.

pastāsti savējo :)
(Reply to this) (Parent) (Thread)
From:[info]chaika
Date:23. Jūlijs 2012 - 12:39
(Link)
man nav - vienreiz pēc internetiem uztaisīju, pašai nevisai, citi apēda normāli, bet stāsts jau līdzīgs bija - zirņi, eļļa, citrona sula + sezama sēklu pasta (tā man biš piedega, tas visu sabojāja) + nebija vēl ķiploki? nu sāls arī gan jau ka, piparus neatceros.. sen tas bija, neizraisīja.. :)
(Reply to this) (Parent) (Thread)
From:[info]biezpientaure
Date:23. Jūlijs 2012 - 20:18
(Link)
es to pastu vienādiņ aizmirstu nopirkt.
pareizi, esmu spiedis ķiplokus, bet šoreiz bez - i nekādas vainītes nav.

nevajag iespringt, tas ir zirņu ķopķēzis lai kā to arī nesauktu citur :)
(Reply to this) (Parent) (Thread)
From:[info]chaika
Date:23. Jūlijs 2012 - 21:50
(Link)
nekāda pasta jau nav jāperk, mazliet uzgrauzdē sezama sēkliņas un tad ar olīveļu sablendere pastā
(Reply to this) (Parent) (Thread)
From:[info]biezpientaure
Date:23. Jūlijs 2012 - 23:13
(Link)
nekāda olīveļļa jau nav jāpērk - kārtīgi saspiež olīve(a?)s virs grauzdētajām sēklām
(Reply to this) (Parent)