Prof. Biezpientaures pētījumu centrs -

22. Jul 2012

23:29

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
(6 raksta | ir doma)

Comments:

From:[info]chaika
Date:23. Jūlijs 2012 - 12:39
(Link)
man nav - vienreiz pēc internetiem uztaisīju, pašai nevisai, citi apēda normāli, bet stāsts jau līdzīgs bija - zirņi, eļļa, citrona sula + sezama sēklu pasta (tā man biš piedega, tas visu sabojāja) + nebija vēl ķiploki? nu sāls arī gan jau ka, piparus neatceros.. sen tas bija, neizraisīja.. :)
(Reply to this) (Parent) (Thread)
From:[info]biezpientaure
Date:23. Jūlijs 2012 - 20:18
(Link)
es to pastu vienādiņ aizmirstu nopirkt.
pareizi, esmu spiedis ķiplokus, bet šoreiz bez - i nekādas vainītes nav.

nevajag iespringt, tas ir zirņu ķopķēzis lai kā to arī nesauktu citur :)
(Reply to this) (Parent) (Thread)
From:[info]chaika
Date:23. Jūlijs 2012 - 21:50
(Link)
nekāda pasta jau nav jāperk, mazliet uzgrauzdē sezama sēkliņas un tad ar olīveļu sablendere pastā
(Reply to this) (Parent) (Thread)
From:[info]biezpientaure
Date:23. Jūlijs 2012 - 23:13
(Link)
nekāda olīveļļa jau nav jāpērk - kārtīgi saspiež olīve(a?)s virs grauzdētajām sēklām
(Reply to this) (Parent)