Prof. Biezpientaures pētījumu centrs - Komentāri

23. Jul 2012

[info]biezpientaure

00:15

sasēņoju internetos, bet nespēju strikti pieturēties - tāpēc sanāk visādas variācijas.
biezenim piešauju eļļu, piparus melnos (atcerējos, ka spec. humosam ir nopirkti baltie), mazliet kautkādu maisījumu dālam kas dod asumiņu, pirms ēšanas sajaucu ar smalki grieztiem zaļumiem, vēl mazliet eļļas pa virsu jo pirmā jau ir uzsūkusies, mazliet citrona sulas.

pastāsti savējo :)

Read Comments

Reply:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..