Prof. Biezpientaures pētījumu centrs -

20. Feb 2012

10:07

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
(42 raksta | ir doma)

Comments:

From:[info]karuna
Date:20. Februāris 2012 - 13:28
(Link)
Bet es esmu Anglijas iedzīvotājs :) Un manuprāt Lielbritānija ir fantastiska valsts ar ļoti labu sociālu politiku un arī lielu brīvību. Ziemeļīrijas lietas ir viņu pašu darīšana, un es novēlu viņiem palikt Lielbritānijas sastāvā un baudīt tautu draudzību un aizmirst pagātnes pāridarījumus.
(Reply to this) (Parent) (Thread)
[User Picture]
From:[info]vedjmah
Date:20. Februāris 2012 - 13:39
(Link)
Nozīmīga daļa manas ģimenes arī ir Anglijas iedzīvotāji. Skaidrībai laikam jāpiebilst, ka viņi nelasa sēnes un neloka kartona kastes; dzīvo tur jau krietnus gadus, ir Karalistes pilsoņi, utt.
Viņuprāt, Lielbritānija nav fantastiska, - ir normāla, sakarīga valsts, jo itin visur ir savi gļuki un dīvainības. Skolēns, kas apmeklēja parastu valsts vidusskolu parastā vidusmēra West Midlands pilsētā reportē par tādu pašu smīkņājošu tramvaju (labi, divstāvu autobusa) neiecietību pret pakistāņiem, indiešiem un neliegsimies, arī austrumeiropiešiem; bet arī frančiem, itāļiem, grieķiem.

Visur viens un tas pats.
(Reply to this) (Parent) (Thread)
From:[info]karuna
Date:20. Februāris 2012 - 13:43
(Link)
Cilvēki pēc īpašībām visur ir vienādi, bet dīvaini, ka valstis tomēr ir ļoti atšķirīgas – citas ir sliktākas, bet citas ir labākas. Nav "visur viens un tas pats". Pat ne tuvu tam.
(Reply to this) (Parent)