Prof. Biezpientaures pētījumu centrs -

28. Sep 2011

20:52

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Es te esmu mazliet atpalicis no visa jaunākā gadžetu laukā, bet izrādās, ka Elkorā atsevišķas mantas maksā par ~30% dārgāk, nekā vietējos internetveikalos, ā, un runa par cenu līmeni ap ls200 plus-mīnus. Lūk, pie kā noved NĪ spekulantu alkatība un valsts nodokļu politika! Nu, varbūt tur vēl kāds iemesls, ja. Drīz taču pienāks laiki, kad arī pienu, sviestu un maizi vajadzēs pirkt internetā, a kas - saklikšķini pilnu grozu, sagaidi ziņu kad vedīs un tikmēr skaties seriāla jauno sēriju. Pēc būtības, zemnieki kas pēc pasūtījuma pieved klāt dārzeņus, sieru un vēlkautko ir pirmais solis uz šādu sistēmu. Protams, japīši kas pusnaktī pārrodas no korporatīva kodiena un sadomā uzcept kulteni ar garnelēm, vienmēr varēs iegriezties kioskā pie mājas, gadījumā ja rimi un mahima būs jau pagātne.

(6 raksta | ir doma)

Comments:

[User Picture]
From:[info]scope
Date:28. Septembris 2011 - 21:07
(Link)
Ņemot vērā, ka interneta veikalam nav jāuztur tik lielas telpas, jāalgo bars pārdevēju, cena pat varētu būt adekvāta.
Jāņem arī vērā fakts, ka Elkoram ir savs specifisks klientu loks, kurš ir gatavs samaksāt vairāk, bet preci dabūt uzreiz.
Zini kā ar tiem interneta veikaliem - solīts makā nekrīt...
(Reply to this)
From:[info]spicausis
Date:28. Septembris 2011 - 21:09
(Link)
Kas interesanti, tad kimko.lv, kas ir principā tas pats elkors, tikai internetveikals, lūk, tanī cenas jau ir ļoti adekvātas (un elkora garantija/elkora serviss tehnikas niķu gadījumā ir ļoti jauka ekstra, pārbaudīts uz savas ādas ar tur pirktu veļasmašīnu). Un ir mazliet interesanti salīdzināt vienu un to pašu preču cenas kimko.lv un elkor.lv, hm.
(Reply to this) (Thread)
[User Picture]
From:[info]scope
Date:28. Septembris 2011 - 23:20
(Link)
Elkors jau arī kā vairumnieks strādā - ir interneta veikali, kas no Elkora par labu ciparu pērk un tirgo tālāk, bet dod Elkora garantiju.
Tikai tur var sanākt joki kā pagājušajā gadā uz Ziemassvētkiem - Elkors bija pateicis, ka līdz 2. janvārim preces uz āru nedos...
(Reply to this) (Parent)
From:[info]nanochkine
Date:28. Septembris 2011 - 21:16
(Link)
elkor ir vispār unikāls gadījums. viņiem nav nekāda iepirkumu koncepta, viss izskatās nekā un oldskūlīgi, viss vienmēr ir bijis dārgāk kā citur, un tomēr viņi peld. tas viņu fashion ir vispār o_o
(Reply to this)
From:[info]baltie_zushi
Date:28. Septembris 2011 - 23:30
(Link)
Nez, man tas 'elkōrā viss ir dārgi' šķiet tāds oldskūl mīts, jo ir redzētas un pirktas lietas zem i-vekalu cenām, var jau būt, ka tie tikai izņēmumi, kas apstiprina likumsakarības (vai ticamāk pelēkais imports no austrumiem).
(Reply to this) (Thread)
From:[info]biezpientaure
Date:29. Septembris 2011 - 09:38
(Link)
tāpēc arī izsakos "atsevišķas mantas" nevis "elkorā viss tik dārgs, tik dārgs".
(Reply to this) (Parent)