Prof. Biezpientaures pētījumu centrs -

28. Sep 2011

17:59

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Runājot par pelmeņiem - jau pašam nosaukumam piemīt kautkas proletārisks, īpaši ja esam vecumā, kad pelmeņnīcas sastādīja 50% no Rīgas sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumiem. Bet pasaki cilvēkam, ka barosi to ar tortelīnī vai ravioli, un pavisam cita attieksme. Kautgan pelmeņi paliek pelmeņi. Mārketinga un brendinga spēks, ka viņu.

(3 raksta | ir doma)

Comments:

[User Picture]
From:[info]mako
Date:28. Septembris 2011 - 19:29
(Link)
Aha. Šodien ēdu mantus tadžiku ēdnīcā Varzob. Tie paši pelmeņi, tikai lieli.
(Reply to this) (Thread)
From:[info]biezpientaure
Date:28. Septembris 2011 - 21:02
(Link)
ar tiem feinajiem Vidusāzijas ēstūžiem viena nelaime - ātri pārņem eiropiešu netikumus. Te že jajca, toļko v profiļ :)
(Reply to this) (Parent) (Thread)
[User Picture]
From:[info]mako
Date:28. Septembris 2011 - 22:38
(Link)
Nu, langmans un plovs man tur garšo.
(Reply to this) (Parent)