Prof. Biezpientaures pētījumu centrs - Sajutos kā Homērs S.

30. Jun 2011

17:42 - Sajutos kā Homērs S.

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Ja jums tīšām vai netīšām gadās sasist dzīvsudraba termometru un palaimējas, ka tas notiek virs izlietnes (man paveicās) vai palaimējas mazāk un šļura izķīst zem mēbelēm, un ir izdevies visu savākt (iesaka lietot papīra strēmeli nevis censties saslaucīt) un iesprostot slēgtā traukā, tad atbrīvoties no tā var, aizvedot uz kādu no "Eko Gāze" SIA gāzes uzpildes stacijām. Tur to ienes konteinerā un pieslēdz durvis, lai nepaklīst tālāk. Nezinu, ko tālāk iesāk Eko, bet vismaz ir sajūta, ka pasākums pabeigts pareizi.

(3 raksta | ir doma)

Comments:

[User Picture]
From:[info]oblica
Date:30. Jūnijs 2011 - 19:20
(Link)
oi. Es sasūcu ar putekļu sūcēju un nomainīju tam maisu.
Kad mājās esošiem vīriešiem teicu, ka jāzvana uz 112, viņi par mani smējās.
Visi it kā dzīvi.
(Reply to this) (Thread)
From:[info]biezpientaure
Date:30. Jūnijs 2011 - 20:24
(Link)
Raksta jau ka putekļusūcējam amba. Teorētiski jau tie tagad tik spēcīgi, ka varbūt visu arī ierauj maisā, bet vai neiepūš arī kur garām? Paga, kur pazuda lapa es to visu salasījos?
Bet zvanīt var uz kādu kantori, kas izved bīstamos atkritumus. Agrāk jau gan, lasu ka cilvēki bērnībā ar pirkstiem dzenājuši dzīvsudraba lodītes.
(Reply to this) (Parent) (Thread)
[User Picture]
From:[info]lavendera
Date:1. Jūlijs 2011 - 08:58
(Link)
jā, cik atceros, bērnībā saplīsušos termometrus un dzīvsudrabu vienmēr salasīju un iemetu ogļu izdedžu kastē, kas turpat virtuvē stāvēja, kamēr piepildījās (parasti piepildījās trīs četrās dienās).
(Reply to this) (Parent)