Prof. Biezpientaures pētījumu centrs -

14. Nov 2010

22:32

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Šodien atcerējos, ka PSRS pēdējā piecgadē vismaz man visas nedēļas nogales bija vienu dienu garas.

Šodien, palicis par atbildīgo vakariņu jautājumā, pirms prakses nolēmu atsvaidzināt teoriju par harčo gatavošanu, jo parasti tikai griežu gaļu, rīvēju burkānus un spiežu ķiplokus. Krievi raksta, ka īstā gaļa šai zupai esot nevis jēra, bet gan liellopa. Un lai pārsteigumi nebeigtos pirms laika - ka paši gruzīni priekšroku dodot liellopam, tad vistai un jērs tekot nopakaļ. Es nezinu, tas ir tāds prikols vai līdz šim esmu dzīvojis stereotipu varā?

(2 raksta | ir doma)

Comments:

[User Picture]
From:[info]starro
Date:15. Novembris 2010 - 07:34
(Link)
jērgaļu pieliek tikai dažus gabaliņus. pietiek. zupītei pilnīgi mainās garša un smarža, bet buljons ir pareizais, sātīgais liellopa.
(Reply to this) (Thread)
From:[info]biezpientaure
Date:15. Novembris 2010 - 19:14
(Link)
Laikam tiešām būs jābrauc uz Gruziju. Man likās, viņiem tur vairāk aitkopība attīstīta, govīm tak drīzāk vajag lielas pļavas, droši vien es te vēlreiz kļūdos gan par govīm gan par Gruzijas reljefu.
(Reply to this) (Parent)