Prof. Biezpientaures pētījumu centrs -

31. Maijs 2010

10:44

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Voļfovičam lielākajā daļā jautājumu ir pilnīga taisnība, manā izpratnē.

(4 raksta | ir doma)

Comments:

[User Picture]
From:[info]starro
Date:31. Maijs 2010 - 11:44
(Link)
tu nopietni?
(Reply to this) (Thread)
From:[info]biezpientaure
Date:31. Maijs 2010 - 17:11
(Link)
varbūt pastāsti, kam tieši nepiekrīti?
es saprotu, izskatās un runā viņš ne pārāk, bet lielie ekonomisti un politiķi arī izklausās gudri....līdz notikumiem, kas visu parāda citā gaismā.
(Reply to this) (Parent) (Thread)
[User Picture]
From:[info]starro
Date:31. Maijs 2010 - 19:12
(Link)
futūriskais globālisms, kurš ir nenovēršams nav tas pats kas impēriska mentalitāte. lai arī retorika ir līdzīga, tomēr nevajag jaukt dialektiku ar draudīgu plātīšanos.

man ar žirinovski ir atšķirīgs pasaules uzskats. un tas nav ne labi, ne slikti. jo īpaši, ja viņš tā domā pie sevis mājās. ar visu savu 40 $ miljardu militāro budžetu un kodolieročiem Pleskavā. bet mani biedē, ja tā kā viņš domā man tepat līdzās. un ja tā domā daudzi te, tad es gribu uz jaunzēlandi, kamēr nav par vēlu. man patīk, ka šeit ir šeit. es no tiesas negribu, lai šeit būtu tur. man nav iebildumu sadarboties ar katru, kurš mani respektē kā partneri. bet tai impērijai partneru nav un nebūs.
(Reply to this) (Parent) (Thread)
From:[info]biezpientaure
Date:31. Maijs 2010 - 21:22
(Link)
Žiriks man nav nekāds partneris, es biju izbrīnīts ka viņš spēj izteikties sev tik neraksturīgi. Var protams, gribēt no Krievijas kautkādu citu mentalitāti, bet kailie fakti liecina ka Latvija nav izaugusi no savoku kluba. Var aizkrāsot ielu nosaukumus krievu valodā, bet ja visa valsts turpina funkcionēt tāpat kā PSRS, nu jau 20 gadus, tad protams, Žirika runu nevar vienkārši pasludināt par smieklīgu. Smieklīgi ir tas, ka viņam taisnība.
(Reply to this) (Parent)