Prof. Biezpientaures pētījumu centrs -

3. Dec 2009

01:37

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Šādos laika apstākļos gumijnieki ir ļoti dabiski apavi, brīnos, ka tik maz cilvēku staigā gumijniekos. Var saprast tos ar mašīnām, bet daudzi tagad staigā apkārt pat kedās! Un parkos vietām ūdens ir visā celiņa platumā, cilvēki apiet peļķes pa zālāju kas sabradāts līdz dubļiem, bet es kā kuģis Varonis eju tieši cauri ūdeņiem. Turklāt gumijnieki nav dārgi, Krūzā nopirku par kādiem 3 latiem; iesākumā tie oda pēc gumijas rūpnīcas bet pēc kāda gada pārstāja un tad es tos šodien uzāvu kājās. Ja gribās izskatīties nevis pēc traktorista bet stilīga džeka, var uz gumijniekiem ar krāsu uzpūst miroņgalvas - man šķiet, tieši tādēļ daudziem uz apģērba, somām un pat brillēm ir miroņgalvas. Pavisam stilīgie var uzpūst armani vai kas tur tagad skaitās hītīgi. Bet sausas kājas ir nākamā lieta aiz pilna vēdera, bez kuras nevar uzvarēt karā.

(4 raksta | ir doma)

Comments:

[User Picture]
From:[info]vedjmah
Date:3. Decembris 2009 - 09:26

Lūk

(Link)
NYC, kur mēdz līt daudz un spēcīgi, gumijas zabaku kultūra ir ļoti attīstīta. Ir pieejamas visādas gaumīgas galošas, visādiem, ts.sk. biznesa gadījumiem. Man vēl pārītis sagabājies; ļoti parocīgi. Un tādi apavi nebūt nav rotāti miroņgalvām obligati, man ir Burrbery's rakstā, ļoti pat mierīgi un atturīgi.
(Reply to this) (Thread)
From:[info]biezpientaure
Date:3. Decembris 2009 - 11:17

Re: Lūk

(Link)
ugu, man šķiet, kautkādā filmā bija attīstīta šī tēma. Manhetena, gumijnieki. Kalošas, protams, būtu pavisam eleganti, bet tad laikam jāpērk ārpus lata ekonomiskās telpas.
(Reply to this) (Parent)
[User Picture]
From:[info]antuanete
Date:3. Decembris 2009 - 11:01
(Link)
Tupeles ar Gore-tex membrānu rullē ar nevaldāmu spēku :)
Es pat pa otrdienas trako lietu būtu atbraukusi sausām kājām, ja vienā peļķē nepamanītos iegāzt ūdens šalti no augšas.
(Reply to this) (Thread)
From:[info]biezpientaure
Date:3. Decembris 2009 - 11:25
(Link)
jā, texi visādi vai kautvai turisma zābaki ar piekausēto zoli. kad sāk kaisīt uz ielām ķīmiju tad vairums apavu tiek pakļauti strestestam ne pa jokam :)

vienīgās kurpes kurām ūdensnecaurlaidība ir līmenī bex texiem, ir salamandras kuras pa īstam ievalkājās tikai pēc daudziem gadiem periodisku attiecību. kautkāds vācu audi - tupo, smagnēji, sākumā drīzāk neērti, bet iet un nemirkst.
(Reply to this) (Parent)