Prof. Biezpientaures pētījumu centrs -

2. Nov 2009

00:23

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Ēriks Stendzenieks: "Cilvēki ir sākuši domāt. Ja tu redzi mājsamnieci, kura podu mazgā ar inteliģentajām molekulām, cilvēki nedomā. Viņi smērē savas maizītes, pusaizmiegtām acīm skatās utt. Tajā brīdī, kad atklāj, ka nokritušais meteorīts ir TELE2 akcija, viņi sāk domāt: paga, paga, vai tā drīkstēja darīt vai varbūt tas ir slikti, varbūt nav slikti?"

Bet kurš tad rada reklāmas ar molekulām un pārējo nešķīstību? Pažarnieki? Varbūt es? Jeb tur tramvaja vadītāja? Nē, rada tie paši stendzenieki un pārējie no reklāmistu šlakas. A ko, viņi ar to pelna naudu. Tālāk. Maizītes smērējam, starp citu, par savu naudu, neviens Stendzenieks par tām nemaksā, viss pašu pelnīts. Pusaizmiegtām acīm, aha. To dara tikai slinkie, kas reklāmu pauzes laikā neizslēdz dolbano kasti, kuru ir sajājuši reklāmisti ar gatavību uztaisīt arvien stulbākas reklāmas jebkam. Un ko vajadzētu darīt maizīšu smērētājiem? Nolikt malā maizi un pastēti un ar to pašu nazi rokā braukt uz televīziju vai pie reklāmistiem? Domātājs bļe, Rodēna, gatavais. Es pateikšu vienkārši - dienā, kad cilvēki sāks domāt, visi reklāmisti varēs sākt prātot par dienišķo iztiku jo domājošiem cilvēkiem nevajag reklāmistu darbadarbības rezultātus.

(3 raksta | ir doma)

Comments:

[User Picture]
From:[info]hessin
Date:2. Novembris 2009 - 00:52
(Link)
tieši tā, viens no iemesliem, kāpēc es vispār izvairos skatīties tv, klausīties radio, lai pat teiktu, ka es tv neskatos un radio neklausos, ir reklāmas. jo pārāk cienu sevi un savas smadzenes. nesaprotu tos cilvēkus, kas gatavi biroja klausīties komerciālo radio, kurš 1) noņem uzmanību [no darba, pieņemot, ka darbs ir domāšana, nevis nagu vīlēšana] 2) 1/4 laika pavada labprātīgi klausoties debilas reklāmas

ar to, protams, es gribēju palielīties, ka es domāju, haha.
(Reply to this)
[User Picture]
From:[info]toadbeauty
Date:2. Novembris 2009 - 08:58
(Link)
Vakar pirmā doma - bet zobi viņam gan jeibogu riebīgi!
(Reply to this)
From:[info]zazazelle
Date:3. Novembris 2009 - 15:19
(Link)
uzsvars uz vaarda smeeree maiziites
(Reply to this)