Prof. Biezpientaures pētījumu centrs -

6. Jan 2009

10:09

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

No rīta ieslēdzu kasti, lai pavērtos cik tālu ticis maizes process darbā, un pie viena pārskrēju pāri virsrakstiem ziņās.

http://www.tvnet.lv/onlinetv/lnt/900_sekundes/article.php?id=329272

100% magone, demakova un pārējie iesaistītie ir paredzējuši plānu "B" - kā savādāk lai skaidro iespēju lauzt līgumu bez soda sankcijām? Bišku jau baidās, bet nolēma riskēt.

Bet kopumā man ir sajūta, ka šajā valstī vairs nebaidās. Zog bļa, visu un vēl vairāk. Kā sakārtot valsti? Likt cietumā? Tie ir pilni. A man ir plāns. Vajag Sedas purvos sadzīt benzīna zagļus (ar kautko ir jāsāk) ar apģērba kārtu un lai paši uzceļ sev baraku. Lai sargā šos karavīri ar automātiem. Noteikumi - bēgļi tiek nošauti bēgot, ja karavīrs palīdz bēgt - biedri palīdz atcerēties uzdevumu; atkal šaujot. Pirmā ziema būtu grūta, daudzi nosaltu, bet pavasarī varētu uzplēst zemi un iestādīt kartupeļus. Tad atvestu nākamo partiju - tos, kuri neticēja, ka tas tiešām notiek. Īpaši vairāk nevestu, jo pēc tam jau sāktu baidīties.

Sāktu baidīties zagt, izpist savu dzimteni kā lētu mauku, sāktu baidīties dirst sejā savai tautai, kura tos uztur, starp citu. Iespējams, pat atcerētos, kas viņš ir, un kā sauc šo valsti. Noteikti atcerētos savus vecākus un vecvecākus.

Eiropas komisāru, kas atbrauktu meklēt cilvēktiesību pārkāpumus, uz vienu stundu ieliktu aiz dzeļoņstieplēm blakus dzimtenes nodevējiem - pēc tam jau palaistu un pat iedotu maiņas veļu, lai Briselē neviebtos no sūdu smakas.

Te nelīdzēs nekādi coldrexi un antibiotikas. Šī gangrēna ir jāgriež, jādedzina ar kaitētu dzelzi, jūs dzirdat, jānīdē kā trakumsērga.


P.S. par ikdienu runājot - jau pēc JG, saņemot pakalpojumu un samaksājot iepriekšējo cenu bez čeka (nē, tas nav tas par ko jūs padomājāt - bet kādēļ man minēt nosaukumus publiski?), priecīgi padomāju - vismaz no šī pirkuma nodokļi netiks izpidarasīti bezjēdzīgos megaprojektos jeb runājot latviski - nopizģīti.

(2 raksta | ir doma)

Comments:

[User Picture]
From:[info]starro
Date:6. Janvāris 2009 - 11:21
(Link)
pieteikumu uz knab vadītāja vai vismaz stratēģijas šefa amata vakanci jau iesniedzi? nācija būs ar tevi
(Reply to this) (Thread)
From:[info]biezpientaure
Date:6. Janvāris 2009 - 12:11
(Link)
pagaidām esmu saņēmis vērtējumu "tevī ir kautkas no Hitlera un Staļina".

ne jau ka es lepotos - tas ir teju vai katrā no mums; daži to atzīst un izmanto to zogot, bet lielākā daļa noliedz un ļauj sevi apzagt.
(Reply to this) (Parent)