Pilnmēness nogurdinātie - tempus figlit

About tempus figlit

Previous Entry tempus figlit18. Sep 2023 @ 19:43 Next Entry
(ir doma)
[User Picture Icon]
From:[info]begemots
Date: 19. Septembris 2023 - 10:24
(Link)
Tas ir ļoti labi un lieliski. Es priecājos. Mans iebildums nav pret darīšanu, tas ir vienkārši pret pretenciozitāti un savtīguma noformēšanu par moralitāti.
[User Picture Icon]
From:[info]kihelkonna
Date: 19. Septembris 2023 - 10:37
(Link)
jā, bet tik un tā parasti tas ir kaut kas vairāk par nulli. "glābsim to, kas mums patīk" nozīmē vismaz "atstāsim kādu vietu nenoasfaltētu", kas ir pozitīvāk par "ikvienu kvadrātmetru vajag noasfaltēt, lai es tur varētu braukt ar skrituļdēli". un visas tās cilvēku tieksmes, arī savtīgums un ko nu tu tur esi pamanījis, ir reālas, objektīvas un viņas vienkārši ir un būs. un kā tādas tās arī ir pētāmas, apkopojamas un šad tad dabas labā izmantojamas. tas ir, tu tās nupat esi atklājis, bet citi tās ir atklājuši pirms dažiem gadu simtiem.

"gatavība maksāt" ir sen pētīta lieta, un nevienu nozarē iesaistīto neizbrīna, ka cilvēki ir pierunājami maksāt par smukām sugām, bet par nesmuku sugu aizsardzību neinteresējas. arī visas tās lietas, kas notiek ar Grētas tusiņiem, ir cilvēka dabā, un mēs ar to varam rēķināties. tai skaitā arī nesmukās lietas. tas ir konkrētās sugas (cilvēka) dabā.
(ir doma)
Top of Page Powered by Sviesta Ciba