Pilnmēness nogurdinātie - Skynet -1

About Skynet -1

Previous Entry Skynet -121. Sep 2021 @ 13:45 Next Entry
(ir doma)
[User Picture Icon]
From:[info]neraate
Date: 21. Septembris 2021 - 14:49
(Link)
Principā kiborgi jau eksistē, nu jau krietnu laiku tomēr ir cilvēki ar kardiostimulatoriem.
Stīvens Hokings. Endoprotezēšana locītavās un jaunās paaudzes ekstremitāšu protēzes
[User Picture Icon]
From:[info]begemots
Date: 21. Septembris 2021 - 17:20
(Link)
Bet vai kardiostimulators padara sirdi spēcīgāku, nekā tā vesela varētu būt bez stimulatora? Plus, vai kardiostimulatorus var lietotājs pats programmēt kaut kā?

Endprotezēšana varētu būt tas; lai arī man šķistu, ka kiborgi literatūrā ir vairāk tā kā ar uzsvaru uz prāta kontroli pār to mehānisko daļu -- nu tur, klik ieslēdz night vision, klik, izslēdz.
[User Picture Icon]
From:[info]neraate
Date: 21. Septembris 2021 - 20:10
(Link)
Kardiostimulators slimu sirdi padara veselu, jo visu laiku dod elektrisku signālu lai tā pareizi sarautos. Lietotājam tā nav jāprogrammē, tā jau ir ieprogrammēta tā, ka darbojas vienīgajā pareizajā veidā.
Ir taču cilvēki, kas ir dārzeņi un paši nevar neko, bet ar iekārtas palīdzību var ne tikai runāt, bet arī citas lietas darīt. Daļa protēžu nolasa impulsus no muskuļiem, to darbina cilvēka paša smadzenes un ir cilvēki, kas stāsta, ka vada savu protēzi (piemēram roku ar plaukstu) ar domu spēku.
Tas, kas tevi interesē ir medicīnas inženierzinātnes, jābūt arī dažāda veida video un populārzinātniskiem rakstiem. Tur jau šobrīd notiek ļoti daudz kas prātam grūti aptverams un kruts un daudz kas tiek darīts ļoti bieži un arī Latvijā
(ir doma)
Top of Page Powered by Sviesta Ciba