Pilnmēness nogurdinātie - dienas komentārs

About dienas komentārs

Previous Entry dienas komentārs20. Jan 2008 @ 00:06 Next Entry
Jauki.


#1909 +(844)- [X]
<tralamat> microsoft donates 5 million dollars worth of software to the rescue effort in new york
<devilish1> 5 mil of software
<tralamat> shit i see cops diggin rubble with an outlook cd

http://bash.org/?1909



P.S. Arī Latvijā un citur pasaulē MS biezā labdarība pa lielai tiesai uzpūsta ar sava softa iešķūrēšanu. Tiesa, jāatzīst, ka konkrēti Latvijā ir arī piemēri diezgan būtiskiem reālas naudas/tehnikas ziedojumiem (no Melindas un Bila fonda protams un noteikti kopā ar MS programmatūras ziedojumiem).
Tags:
(ir doma)
[User Picture Icon]
From:[info]vedjmah
Date: 20. Janvāris 2008 - 00:15
(Link)
? tu domā biblio, piem.? Tas ir tā, ka uzdāvina 5mio, bet pretim - no nākotnes licenču apgreidiem un citas )(&%@$#$&%#(*&^&#(#*( iekasē 250mio? Afigenna labdarīgi, šaubu nava.
[User Picture Icon]
From:[info]begemots
Date: 20. Janvāris 2008 - 12:40
(Link)
Jā, principā arī es to uztveru kā Microsoft biznesa modeli.

Taču ar bibliotēku projektu ir tā, ka BMG fonds, ja pareizi atceros, uzdāvināja(apmaksāja) arī lielu kaudzi ar datoriem un interneta pieslēgumiem. Savukārt, neviens jau nekur nav rakstījis, ka tev ir jālieto tās Microsoft licences, ko tev uzdāvina, vai nākotnē jāapgreidojas. Līdz ar to atšķirībā no tikai softa "dāvināšanas", tas bija -arī- reāls dāvinājums.
[User Picture Icon]
From:[info]vedjmah
Date: 20. Janvāris 2008 - 21:46
(Link)
jā, tikai kaut kā jau ir izgadījies tā, ka RIX technologies un virne citu otkata speciālistu jau developē 76 portālus un kautkādus petabaitīgus ūberstoridžus akurāt uz cietās ms platformas. redzēju vienu konkursa nolikumiņu, až acīs iecirta, cik plakana shēma.
[User Picture Icon]
From:[info]begemots
Date: 21. Janvāris 2008 - 08:17
(Link)
Nu, RIX, teiksim, jau nu nav tas, kas tur storidžus developētu - bet hmm, jā - interesanti. Man laikam ir liels naivums, bet šie abi projekti galvā nebija saistīti, kaut gan ja tā padomā, nav izslēgts.
(ir doma)
Top of Page Powered by Sviesta Ciba