Pilnmēness nogurdinātie - Circenses et panem

About Circenses et panem

Previous Entry Circenses et panem17. Jan 2017 @ 12:47 Next Entry
(ir doma)
[User Picture Icon]
From:[info]begemots
Date: 17. Janvāris 2017 - 13:33
(Link)
Un? Tas, ka kaut kas svin uzvaru viņus automātiski padara par nerasistiem, nefašistiem un nerednekiem? Jeb kā tu to biji domājis?
From:[info]krishjaanis
Date: 17. Janvāris 2017 - 14:26
(Link)
Es biju domājis, ka cilvēki, kurus Obamas ēras mediji un elites politiska aprēķina vārdā apzīmēja par rednekiem un backwater rasistiem (lai gan viņi tādi nebija) beidzot ir panākuši vismaz kaut kādu taisnīgumu.
[User Picture Icon]
From:[info]begemots
Date: 17. Janvāris 2017 - 16:12
(Link)
Nuja, un viņi tagad varēs politiska aprēķina un tumsonības vārdā pretēja viedokļa paudējus saukt par liberastiem un gejtārdiem? Tas būs tākā vērā ņemams uzlabojums kopējā diskusiju kultūrā un tiktu ievērots paritātes princips, un Temīda varēs plaukšķināt roķeles?

Starp citu, es biju domājis, ka ASV ir gana daudz mēdiju arī Obamas ērā, kuri aizstāvēja šos cilvēkus, no kuriem daļa, pilnībā ticu, tik tiešām nebija backwater rasisti.
From:[info]krishjaanis
Date: 17. Janvāris 2017 - 19:40
(Link)
jSorij, būsi sajaucis valstis. ASV neviens nevienu nesauc par gejtardiem un liberastiem, jā, diemžēl ar "liberal" jau vairākus gadus pārsvarā tiek saprasts "left", taču ļoti daudzi ASV konservatīvie sevi tik un tā uzskata par īstajiem liberāļiem - ar uzsvaru uz brīvību, individuālo atbildību, ekonomiku utt - kamēr "progresīvie" pamazām ir piesavinājušies šo vārdu.

tolaik daudzi ASV konservatīvie mediji norobežojās no tējas partijas, kas radīja rūgtas jūtas. Makkeins viņus nosauca par hobitiem. ap to laiku kā tējas partijas platforma izvirzījās breitbart un pats Endrjū Breitbārts kopā ar Benonu, kurš šobrīd ir ļoti tuvu Trampam. un vecā kaluma breitbartiem un tējaspartijistiem nav nekādu siltu jūtu nedz pret Makkeinu, nedz pret Paulu Raienu.
(ir doma)
Top of Page Powered by Sviesta Ciba